Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

İMAMOĞLU, KİPTAŞ UCUZ KONUT TANITIMINDA KONUŞTU: “HEDEF SAĞLIK ÇALIŞANI VE DAR GELİRLİ”

İMAMOĞLU, KİPTAŞ UCUZ KONUT TANITIMINDA KONUŞTU: “HEDEF SAĞLIK ÇALIŞANI VE DAR GELİRLİ”
31 Mayıs 2020 15:29
413

AHA.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katıldı. İBB Saraçhane yerleşkesinde gerçekleştirilen programda İmamoğlu, “Bu özel projeye başvurmak için özellikle, şimdiye kadar konut sahibi olamamış vatandaşlarımızı ve Covid -19’la mücadelede ön cephede savaşan ve kendilerine çok şey borçlu olduğumuz sağlık çalışanlarımızı davet ediyorum.” İmamoğlu konutların İBB güvencesi, Kiptaş uzmanlığı ile gerçekleştirildiğini belirterek, “İstanbul’un hiç dokunulmamış alanlarına, tarımdan birçok alanına kadar dokunan bir belediye olacağız. Umudun adresi biz olacağız” ifadelerini kullandı.

SARAÇHANE – İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraklerinden Kiptaş’ın, Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katıldı. İBB Saraçhane yerleşkesinde gerçekleştirilen programa, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut löp  ve yardımcıları, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt ile birlikte İBB bürokratları katıldı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.