Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

İlçe Belediyeleri İle Koordinasyon Toplantısı

İlçe Belediyeleri İle Koordinasyon Toplantısı
4 Mayıs 2020 22:56
380
AHA.Başkan Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile detaylı bir toplantı gerçekleştirdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni haftaya detaylı bir değerlendirme ve koordinasyon toplantısıyla başladı. İlçe belediye başkanları ile bir toplantı yapan Başkan Büyükkılıç, Covid 19 sürecinin olumlu seyrettiğini; ancak hiç kimsenin rehavete girmemesi gerektiğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın genel sekreter ve yardımcılarını da yanına alarak da video konferans sistemiyle gerçekleştirdiği toplantıya 16 ilçe belediye başkanının tamamı katıldı. Toplantıda KASKİ, Kayserigaz ve KCETAŞ ve Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürleri de katılarak, kurumlarıyla  ilgili belediye başkanlarının talepleri dinlendi.
Toplantıda Covid 19 ile ilgili son rakamların yüzümüzü güldürdüğünü ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Ama bu rakamlar bizim gevşememizi değil bu süreci daha dikkatli sürdürmemiz gerektiğini gösteriyor. Çünkü muhtemelen iller bazında değerlendirmeler yapılacak ve normale dönüşle ilgili farklılıklar gözlenecek. Süreci kontrol altına alan iller kısıtlamaların daha az yapıldığı büyükşehirler dışındaki iller arasına eklenecek gibi gözüküyor. Bunu sağlamak hepimizin elinde. Bugüne kadar yapılan iyi niyetli çalışmalardan dolayı şahsınızda hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve diğer Bakanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Süreç çok iyi yönetiliyor. Ülkemizle gurur duyuyoruz” dedi.
Konuşmasında Evde Kal çağrısını yineleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, “Evde kal Kayseri. Belediye başkanlarımız aksaklığa, eksikliğe fırsat tanımadan hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.