Dolar 32,3576
Euro 34,7880
Altın 2.394,97
BİST 10.247,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İLBER ORTAYLI İLE CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINDA ANLAMLI ETKİNLİK

İLBER ORTAYLI İLE CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINDA ANLAMLI ETKİNLİK
22 Ekim 2023 01:32
97

HABERMAX.Kilit Grup, Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümünde Nirvana Cosmopolitan Hotel’de 3.’sünü düzenleyeceği yine çok özel bir etkinlik için hazırlıklarına devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan bu etkinlikte; gelecek nesillere örnek olacak alanında uzman isimler konuklar ile bir araya gelecek.
Bültenimiz ektedir. Yer verebilmeniz dileği ile


İLBER ORTAYLI İLE CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINDA ANLAMLI ETKİNLİK

Kilit Grup bünyesinde yer alan Nirvana Hotels’ e bağlı Nirvana Cosmopolitan Hotel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl kutlamalarında bu yıl 3.’sünü düzenleyecekleri Nirvana Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri hazırlıklarına Antalya’da tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da anlamlı bir çalışmaya imza atacak olan grup, yine çok özel bir etkinlik takvimi ile konuklarını buluşturacak. Üç gün sürecek bu etkinlikte; Prof. Dr. İlber Ortaylı, Sunay Akın ve Livaneli Orkestrası’nın Cumhuriyet Yolunda 100.Yıl Özel Performansı ve Ege & Senfoni Orkestrası Cumhuriyet Balosu başta olmak üzere alanında profesyonel konuşmacı, sanatçı ve gruplar yer alacak.

Kilit Grup, Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümünde Nirvana Cosmopolitan Hotel’de 3.’sünü düzenleyeceği yine çok özel bir etkinlik için hazırlıklarına devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan bu etkinlikte; gelecek nesillere örnek olacak alanında uzman isimler konuklar ile bir araya gelecek.

CUMHURİYET RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

Kilit Grup, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında da bünyesinde yer alan Nirvana Cosmopolitan Hotel’de bu yıl da Cumhuriyet ruhunu yaşatacak. 27 Ekim 2023 Cuma günü başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek kutlamaların ilk günü; Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası Ödül Töreni gerçekleştirilecek sonrasında After Party ile devam edecek. Nirvana Cosmopolitan Hotel tarafından hazırlanan Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları yeniden şehirde tarihseverleri heyecanlandıracak. 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Cumhuriyetin 100’üncü yılında Türk tarihçi, akademisyen ve yazar, Türk Tarih Kurumu Şeref üyesi olan ve Türk Bilimler Forumu üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” söyleşisini gerçekleştirecek. Ardından Ceren Aksan Mumcu, elektro keman performansını sergileyecek ve Ege & Senfoni Orkestrası Cumhuriyet Balosu ile sahne alacak. 29 Ekim 2023 Pazar Günü Türk şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın ve Livaneli Orkestrası’nın Cumhuriyet Yolunda 100.Yıl Özel Performansı ile dinleyicilerle buluşacak.

KİLİT ŞİRKETLER GRUBU HAKKINDA:

Turan Kilit tarafından 1955 yılında Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri ismi ile faaliyetleri başlayan Kilit Grup, 12.000’e varan çalışanı ve çatısı altında bulundurduğu markalar zinciri ile ürün ve hizmet sektöründeki başarısını kanıtlamış bir şirketler grubudur. Kurulduğu günden bu yana kapsamlı yönetim anlayışı ile üreterek gelişen bir kültürü sürdürmektedir. Grubun temelini oluşturan Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri daha sonra Galeri Kristal ismini almış ve zaman içerisinde otel ekipmanları sektöründe uzmanlaşarak 60.000’den fazla ürün çeşidi ile Türkiye’nin öncü firmalarından birisi olmuştur. Kilit Grup 2005 yılında Kilit Hospitality Group (KHG) ile turizm sektöründeki ilk yatırımlarının temelini atmıştır. KHG çatısı altında yer alan Crystal Hotels ve Nirvana Hotels ülkenin en büyük yatak kapasitesine sahip otel zincirlerindendir. Kilit Grup ailesi, öncü ve geleceğe dönük ruhunu yeni bir yaşam tarzına yansıtan son dönem projeleri Cosmos Theatre ve Cosmos Moonlight’ı hayata geçirmiştir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.