Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

İETT YÖNETİCİLERİ, İMAMOĞLU’NUN TALİMATIYLA SAHAYA İNDİ

İETT YÖNETİCİLERİ, İMAMOĞLU’NUN TALİMATIYLA SAHAYA İNDİ
17 Eylül 2019 11:39 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2019 11:56
483

AHA.İETT yöneticileri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla metrobüs ve otobüslerle seyahat etti. Eğitim sezonunun ilk günlerinde İstanbulluları dinleyen bürokratlar, sahadaki denetimlere destek verdi.

İstanbul’da 2019-2020 eğitim yılının açılmasıyla 3 milyona yakın öğrenci ve 200 bine yakın öğretmen ders başı yaptı. İBB, Valilik, Emniyet ve Jandarma ile birlikte trafikte bir aksama yaşanmaması için gerekli tedbirleri alırken, İETT yöneticileri de sahaya inerek denetimlere destek verdi.

Okulun ilk haftası Edirnekapı Metrobüs Komuta Merkezi ile Söğütlüçeşme Metrobüs İstasyonu’nda incelemelerde bulunan bürokratlar, öğrenciler ve vatandaşlarla metrobüste seyahat etti. Sorunları ve talepleri dinleyen yöneticiler, daha sonra bazı hatlardaki otobüslere de binerek vatandaşlarla yolculuk yaptı.

İlk hafta İstanbulluların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına kulak vererek ücretsiz toplu taşıma araçlarını tercih ettiği gözlendi. Ayrıca alınan tedbirler sayesinde trafikte ciddi bir yoğunluk ve aksama yaşanmadı.

İETT Genel Müdürlüğü, zaman zaman vatandaşlarla seyahat ederek sorunları yerinde tespit etmeyi ve vatandaşların görüşünü alarak çözmeyi hedefliyor

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.