Dolar 32,2160
Euro 34,7898
Altın 2.419,69
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

İbrahim Tatlıses, Turizm Sektöründe Yeniden Yola Çıkıyor

İbrahim Tatlıses, Turizm Sektöründe Yeniden Yola Çıkıyor
23 Mart 2024 02:14 | Son Güncellenme: 23 Mart 2024 02:21
226

HABERMAX. İbrahim Tatlıses, uzun bir aranın ardından turizm sektörüne geri dönme kararı aldı. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hizmette Sınır Tanımıyoruz” diyerek yeni bir döneme hazır olduğunu belirtti. Tatlıses’in turizm alanındaki faaliyetlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

Ünlü şarkıcı ve televizyon programı yapımcısı İbrahim Tatlıses, kariyerine yeni bir soluk getirmek için turizm sektöründe adımlar atmaya hazırlanıyor. Tatlıses’in turizm sektöründeki yeni girişimi, hayranlarını heyecanlandırdı ve sektöre yeni bir dinamizm katacağı düşünülüyor.

İbrahim Tatlıses’in turizm sektöründeki yeniden yola çıkma kararı, uzun süredir merak ediliyordu. Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Hizmette Sınır Tanımıyoruz” diyerek, hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Tatlıses’in turizm alanındaki faaliyetlerinin, kısa bir süre içinde detaylı bir şekilde duyurulması bekleniyor.

Ünlü sanatçının turizm sektöründeki deneyimi ve başarısı, yeni girişiminin başarılı olacağına dair umutları arttırıyor. İbrahim Tatlıses’in turizm alanındaki faaliyetleriyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.