Dolar 32,3802
Euro 34,7505
Altın 2.409,99
BİST 10.098,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Tokat valisi Dr. Ozan Balcı, Pazar İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Tokat valisi Dr. Ozan Balcı, Pazar İlçesinde İncelemelerde Bulundu
5 Mayıs 2021 18:29 | Son Güncellenme: 5 Mayıs 2021 18:30
225
AHA.Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Valiliğimiz koordinesinde devam eden projeler kapsamında Pazar ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. 1000 Dönüm Alana Dikilen Asma Fidanlarını İnceleme
Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar Kaymakamı Mesut Ateş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe beraberinde gerçekleştirdiği incelemelerinde, Tarım Tokat Bağcılığı Geliştirme Projesi kapsamında Çayköy’de asma fidanı dikim çalışmalarını yerinde gördü. 
Bin dönüm alanda 250 bin bağ fidanının toprakla buluştuğu alanda dikim çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, “Bağcılığı Geliştirme Projemiz kapsamında bin dönüm alanda fidan diktik, bu yıl iki bin dönüme daha dikeceğiz. Tarımın ve çiftçimizin yanındayız. Çiftçimize ve üreticimize desteğimiz tam.’’ dedi.
7 Bin Ton Kapasiteli Sulama Havuzu İnceleme
Vali Dr. Ozan Balcı,  Pazar Çayköy’de İl Özel İdare kaynakları ile yapımı devam eden 7 bin ton kapasiteli sulama havuzu inşaatı ile sulama sistemi çalışmalarını inceleyerek, bilgi aldı.
Çiftçimizi desteklemekten duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Üretimin artması çiftçimizin zenginleşmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.
Pazar Kaymakamı Mesut Ateş’e Ziyaret
Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar Kaymakamı Mesut Ateşi makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilçede yürütülen yatırım ve proje çalışmaları ile ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı,  “Vatandaşlarımızın yaşamlarını ve hayatlarını kolaylaştırmak için emek sarfeden herkes teşekkür ediyorum.” dedi.
Vali Dr. Ozan Balcı, Doğa Harikası Kaz Gölünde İncelemelerde Bulundu
Vali Dr. Ozan Balcı, Valiliğimiz koordinesinde yapılacak çalışmalar öncesi Pazar Kaz Gölü’nde incelemelerde bulundu.
İlçenin ve Tokat’ın doğal güzellikleri arasında yer alan Kaz Gölünde yürütücek çalışmalarla yerinde incelemelerde bulunan ve bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, “Doğa harikası Kaz Gölü Projesi ihale edildi. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Turizme kazandıracağız.’’ dedi.
Tokat turizminin canlanması için yürütülen çalışmaları desteklediğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, ”Türkiye’nin önemli değerleri arasında olan Kaz Gölü’nü turizm cenneti haline getirip, doğa turizmi olarak geliştireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Pazar Taşköprü 
Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar girişinde tarihi Taşköprü yanında belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Vali Dr. Ozan Balcı, “Pazar ilçemizde çok değerli çalışmalar yürütülüyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

Hükümet Konağı
Vali Dr. Ozan Balcı, sivil mimari açısından önemli olan tarihi Pazar Hükümet Konağında devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, “Pazarlı hanımlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın kütüphane ve kültür-sanat evi olarak kullanacağı projemizde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede çalışmalar bitecek.”dedi.
29 Nisan 2021
Haber:Gülay KARTAL
Foto:Bülent KAYNAR
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.