Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

İBB Başkanı İmamoğlu şarap içti’ yaygarasına Deniz Zeyrek’ten yanıt

İBB Başkanı İmamoğlu şarap içti’ yaygarasına Deniz Zeyrek’ten yanıt
2 Aralık 2019 11:50
547

AHA.Melih Gökçek’in “İmamoğlu’nun şarap içtiği sofra” diyerek paylaştığı görüntülere sofrada bulunan gazeteci Deniz Zeyrek’ten “Kaftancıoğlu ve İmamoğlu su içtiler” yanıtı geldi

Kars kazının tanıtımı amacıyla bir restoranda düzenlenen yemeğe katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görüntüleri sosyal medyaya taşındı. Yemeğe CHP İstanbul İl Başkanı Canan KaftancıoğluP  ve bir grup gazeteci de katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek’in eleştirerek paylaştığı görüntülerde kaz yiyen İmamoğlu’nun sohbet ettiği ve etrafıyla şakalaştığı görülüyor.

Gökçek ise görüntüleri “Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı” diyerek paylaştı.

Yemekte bulunan aynı zamanda Karslı olan gazetecilerden Deniz Zeyrek ise Gökçek’e yanıt verdi. “Sevgili Başkan, yemeği 1 grup Kars/Ardahanlı organize ettik” diyen Zeyrek şu yanıtı verdi:

“Her yıl kaz sezonu açılışında yapıyoruz. Geçen yıllarda Sayın Binali Yıldırım ve Ahmet Arslan’ın katılımıyla Ankara’da da yapmıştık. Kazlar Kars’tan bizim köyden geldi. Not: C. Kaftancıoğlu ve E. İmamoğlu su içtiler. Amacımız Kars’ın ve muhteşem kazın tanıtımıdır. Twitlerinizle yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Lütfederseniz, Ankara’da sizinle de Buluşup kaz yemek isteriz.”

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.