Dolar 32,2059
Euro 35,1077
Altın 2.461,59
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Hüsnü Bediroğlu ( İDF) Genel Başkanlığına Seçildi.

Hüsnü Bediroğlu ( İDF) Genel Başkanlığına Seçildi.
23 Ocak 2022 18:50 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2022 19:44
321

Kongrede Yeni derneklerin üyeliklerinin katılımı ile Federasyon daha da güçlenerek temsiliyet alanında güvenle faaliyetlerine devam işareti verdi.
Önceki Dönem Genel Başkanları, Burhanettin Yılmaz ve Velişan Yerli: Federasyonumuzun Genel başkanlığına Seçilen Arkadaşımız Hüsnü Bediroğlu, Federasyonumuzun kurulundan beri sadakatle ve titizlikle bizimle hep aynı duyarlılıkla yol yürümüş olup bugünlere kadar gelmiş bulunmaktayız ve bundan ileriye yönelik çok iyi hizmetler yapacaklarına inanıyor ve ekip arkadaşlarıyla bütünlük ruhuyla başarılı çalışmalar Diliyoruz. Dedi.
Genel Bakanlığa seçilen Hüsnü Bediroğlu: kısa bir konuşmayla;

Beni Genel Başkanlığa Layık Gören Dernek Başkanları ve Delege Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum ve bundan böyle üstlendiğimiz görevi Sorumlulukla daha ileri mertebelere taşımak ve Federasyonumuzun Misyonunun adına yakışır şekilde temsil etmeye hassasiyetle yaşatacağımızdan gurur duyacağınızdan şüpheniz olmasın. Kurucu ve dönemsel başkan, delege ve üyelerimize teşekkür ediyorum.
Kongreyi, Telefon ve mesajlarla tebrik edenlere teşekkür eden. Bediroğlu,
Divan Başkanlığını Her Zamanki Gibi Titizlikle Gerçekleştiren. Sayın. Güven Doğruyol Başkanıma Ayrıca Teşekkür Ediyorum.
Hüsnü Bediroğlu. Ardahan Doğumlu, Gazeteci, Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarındaki Bazı Görevleri, Kars- Ardahan Eğitim ve Kalkınma Vakfı (K.A.I)- Türkiye Yardım Sevenler Derneği (T.Y.S.D) İstanbul Şubesi- Siyaset Üstü Düşünce Derneği (SDE) Yönetim Kurulu Üyeliği Görevlerinde Devam Ediyor.

Not: Yeni Yönetim Kurulu Listemiz Web Sayfamızda Duyurulacaktır.

Her Zaman Yanımızda olan ve Sesimizi Dünya’ya Duyuran World Türk Tv Kanalı Ailesine, Teşekkür ve Saygılarımızı Sunuyorum

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.