Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

HÜSEYİN OKUMUŞ YAZDI: İSTANBUL MESUDİYE SPOR KULÜBÜ

HÜSEYİN OKUMUŞ YAZDI: İSTANBUL MESUDİYE SPOR KULÜBÜ
21 Mart 2022 18:38
394

HABERMAX.Biz, İstanbul Mesudiye Spor Kulübü. Ekonomik gücünü, sosyal sermayeden, Toplumsal gücünü aile, dostluk, arkadaşlık, taraftarlık ilişkilerinden,Yönetimsel gücünü, bilgi, deneyim ve becerilerden alan bir kulüp olarak, İSTANBUL MESUDİYE SPOR ailesiyiz.


HAYALİMİZ, ortak hareket etme kabiliyetini kazanmış bir toplum oluşturmak
FİKRİMİZ, toplumu ortak bir çatı etrafında toplayacak, herkesi kucaklayacak, evrensel dili olan projeler üreterek Mesudiye’nin bilinirliğini artırmak güçlü bir Mesudiye Spor yaratmak
PROJEMİZ, örgütlenme araçlarından birisi olarak görmekte olduğumuz, İstanbul Mesudiye Spor,
Sportif başarı, Alt yapı, Tesisleşme
AMACIMIZ, İstanbul Mesudiye spor’ u bölgenin diğer insanların da tutabileceği bir kulüp haline getirmek. Fanatizmden uzak evrensel etik sportif değerlere odaklı yönetim anlayışı oluşturmak. Toplum hayatının niteliğini geliştirmek ve moral değerini yükseltmek, savaşılacak rakipler yerine birlikte hareket edebileceğimiz dostluklar kurmak. Bu örgütlülükle, tüm kurumlarıyla birlikte Mesudiye Spor ruhu ile bölgenin sportif ve örgütlenme kültürüne katkı sunmak, takım halinde çalışarak büyük bir projelere imza atmak istiyoruz .
İstanbul Mesudiye Spor Kulübü bu 2021 / 2022 futbol Sezonda A takımımızla Süper Amatörde yer alan ve hedefinin Klasman gurupları ve Bölgesel Amatör ve 3 liğ e çıkmayı hedefleyen düşüncemizle devam eden çalışmalarımıza U -14, U-14 , U-15, U-16 ,U-17,U19 VE U 21 kategorilerinde ve futbol akademisiyle de geleceğimizin nesilleri olan çocuklarımıza spor yapmayı öğreten yapısı bölgemizde sportif faaliyet gösteren bir kulüp.
İstanbul Mesudiye Spor Kulübü İstanbul da ilçe bazlı bir yapıya sahip olan üye yapısı ve yönetim kurulları ile birlikte 370 bine yakın bir nüfusa şahit olan Ordu Mesudiye ilçesini temsil eden kurumdur.
GEÇMİŞİMİZDE
Siz hiç düşündünüz mü bilmem bir elin parmakları kadar takımla başlayıp daha sonra 30’lara çıkan takımlarla yükselen Mesudiye köyler arası dostluk turnuvaların dan doğan ve bu günlere kadar gelen, kimi sporcu, kimi yönetici, kimi malzemeci, kimi antrenör, kimi doktor, kimi görevli, kimi seyirci heyecanı ile ortak oldu bu yürüyüşe, kimileri belki hayatta yok, kim evde çok yaşlandı. Sporcu başlayanlar yönetici, minik seyirciler sporcu oldular bu kulüpte. Bir gerçek var ki atılan tohumlar tam zamanında atılmış kolay mı binlerce kilometre uzaktan gelip sosyal, siyasal ve sportif faaliyetlere katılacak ve Türkiye’ de bir ilke imza atacaksınız. İşte Mesudiye’nin kültür anlayışı işte çalışkanlık işte girişimcilik. Halkın sevgisini kazanıp ülkemizin yönetiminde milletvekili, meclis başkanlığı, belediye başkanlığı, meclis üyeliği, işveren yönetici, memur ve işçi olarak gururla her yerde yer almış ve almaya da devam edecek Mesudiyelileriz biz. Birimizin derdine hepimiz hepimizin derdine birimiz konuşmuşuz, işte bu duygu ve düşünce içinde Mesudiye li bu şehrin, ülkenin ve insanlığın hizmetinde ve yanında olmuştur. Bunu yaparken de asla aslını unutmamıştır. Geldiği yeri atasını örf ve adetlerini gelenek ve göreneklerini buralarda da uygulamaktan geri kalmamıştır. Bu oluşumların içinde ilklerin ilki Mesudiye köyler arası futbol turnuvası ile ülke sporuna da hizmet eden bir toplum olmuştur. Türkiye’ye örnek olacaksın bu turnuvalar dan şampiyonlar, krallar, centilmenler çıktı, profesyonel sporcular yarıştı ama şu da bir gerçek ki Mesudiye Spor oluşumunu sağlamlaştırdı. Bu anlamda İstanbul Mesudiye Spor kulübü Futbol federasyonu na müracaat ederek federe oldu. Bu süreçte kulüp kurmak ve federe olmak zordu o dönemlerde buna emek harcayanlara ve yönetime saygı ile teşekkür ediyoruz. Önce Karagöz sırtı idman yurdu spor kulübü olarak1987 yılında kuruldu 1995 yılında Türkiye futbol federasyonu tarafından Türkiye futbol federasyonu kabul edildik. Bu statü gereği yalnızca genç takım ile temsil ediliyorduk daha sonra çok sayıda takımımızla katıldık.
Şimdi büyüme, şimdi kazanma zamanı diyoruz, felsefesiyle yola çıkan yönetimimiz, kulübümüze tesis kazandırmak sporcu ve yöneticileri hocasıyla Mesudiyeli olacak ve insanlarımızi daha ileriye taşıyabilmek ve onları spora katmak için hep birlikte destek olacağımız bizler İstanbul Mesude Spor kulübü yöneticileri olarak artık İstanbul gibi büyük bir şehirde güçlü ve Mesudiye ve Ordu ilimizi temsil ettiğimizi ve yaşadığımız bu şehirde daha yukarıda 3 lik 2 lik 1 lik ve Süper lig’de görmek adına Beykoz’dan taşınarak tesisleşme çalışmamızda sizleri bekliyoruz. Ümraniye de yerel yöneticilerin kulübümüze ve camiamıza bakış açısından dolayı bunu Ümraniye ye taşıyarak buradaki yerel yöneticiler ile diyalog içerisinde bir tesisleşme sürecini başlattık bu süreçte sporcuların idmanını daha rahat yapabileceği futbolcuların yöneticilerim ve Mesudiyelilerin gelip kulübü hem futbolcuları izleyebileceği birlikte oturup birlikte karar verip yöneteceğimiz birlikte hedeflerimize doğru yürüyeceğimiz bu inançla yönetim kurulumuz böyle bir kararla yola çıktık. Siz Mesudiyeli hemşerilerimizden talebimiz yanımızda olmak bize güç katmak ve birlikte bu başarıya katılmak hedef de birlikte yürümek olacaktır. Şimdiden görüyorum ki sizler ile daha heyecanlı daha azimli bize destek olacağınız yanımızda olacağınız inancımızla
Geleceğimiz olan gençlerimizin ruhen ve bedenen korunmasının yollarından birisi de spor yapabilme olanaklarının kulübümüz tarafından sağlanmasıdır. Bu amaçla kurulan İstanbul Mesudiye Spor Kulübü bu hizmeti yapmaya talip olmuştur.
Dünyada ülkelerin tanınmışlık seviyesinde sporun belirleyici bir payı vardır. Bu yapıda fark yaratmanın yolu ise, amatör spordan, amatör spor bilincinden, amatör sporların desteklenmesinden geçiyor. Ülkemiz gibi genç nüfusu ile gurur duyan bir ülke için bu bilinç, çok daha büyük öncelik taşıyor.
Denilebilir ki ülke sporunun gelişmesi ve başarılı olabilmesi, amatör spor kulüplerinin gelişmesi ve başarılı olması ile doğru orantılıdır. Amatör spor kulüpleri halkımızın ve gençliğimizin spor yapmasına, onlara sağlıklı yaşam biçimi sunmasına yardımcı olan kuruluşlardır. Bu kulüpler aynı zamanda uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek sporcuların yetişmesi anlamında da çok önemlidir.
Gönüllü olarak yapılan, ailelerimizin güvenerek emanet ettiği çocukları, sporun her safhasında yetiştiren amatör spor kulüplerini her kurumun desteklemesi lazım olduğu İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonu belirleyen baraj maçında İstanbul Mesudiye spor, Bahçelievler spor’ u 2-1 mağlup etti ve grubunu zirvede tamamladı.
Normal sezonda Bahçelievler spor ve İstanbul Mesudiye spor takımları arasında oynanan maçlar her iki ekibin sahalarında 2-0’lık galibiyetleriyle tamamlanmıştı. İki ekip ligi eşit puanda bitirdikleri, ikili averajları da eşit olduğu için taraflar bugün Çayır başı Stadı’nda karşılaştı. İstanbul Mesudiye spor, Sedat Geçer’in her iki yarıda attığı uzak mesafeli serbest vuruş golleriyle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Bahçelievler spor son bölümde Hasan Zeren’le bir penaltı golü buldu. Mücadele de 2-1 sona erdi. İstanbul Mesudiye spor böylece 3. Grup’u şampiyon tamamladı. İsatnbul Mesudiye Spor sizler adına karşılaşma sonrası şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Böylece Klasman grupları da tamamen belli oldu:
A GRUBU
1. Bayrampaşa Teknikspor
2. Çamlıcaspor
3. Cankurtaranspor
4. Mimarobaspor
5. Feriköyspor
6. Albayrakspor
7. İstanbul Mesudiye spor
8. Kartal spor
9. Çekmeköy Bld Alemdağ spor
İstanbul Mesudiye Spor da sizinle birlikte Hedefi ne taraftarlarımızla ulaşılmasının daha etkili olacağını düşünerek hep birlikte Mesudiyeliler olarak çalışacağımızı hedefliyor ŞAMPİYON İSTANBUL MESUDİYE SPOR a desteğinizi bekliyoruz
İSTANBUL MESUDİYE SPOR KULÜBÜ GENEL SEKRETERİ
HÜSEYİN OKUMUŞ
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.