Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

HÜRRİYET, FİLYASYON EKİBİNE KOLAYLIK DİLEDİ

HÜRRİYET, FİLYASYON EKİBİNE KOLAYLIK DİLEDİ
29 Kasım 2020 23:21
634

AHA.İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek filyasyon ekibine kolaylık diledi.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, pandemi başlangıcından itibaren sağlıkçılarla yakından ilgilenmeye ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışmalarına devam ediyor. Başkan Hürriyet bu kapsamda İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, doktor ve sağlıkçılardan oluşan filyasyon ekibine kolaylık diledi. Ziyareti sırasında Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık Eşlik etti.

Teşekkür Etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, aylardır sürdürdükleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kendisini karşılayan İzmit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nazif Aksoy’a bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Hürriyet, ihtiyaçların acil olarak karşılanacağını belirterek İzmit Belediyesi tarafından üretilen kolonya, dezenfektan ve maskeleri takdim etti.

Her Zaman Yanınızdayız

Aylardır sürdürdükleri mücadeleleri için filyasyon ekibine teşekkür eden Başkan Hürriyet, “Mart ayından bu yana zorlu koşullarda bunca riske rağmen gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bir ihtiyacınız olduğunda İzmit Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum, sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.