Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

HILTON ISTANBUL BOMONTİ’DE YAZI FORMDA VE BAKIMLI GEÇİRİN

HILTON ISTANBUL BOMONTİ’DE YAZI FORMDA VE BAKIMLI GEÇİRİN
22 Temmuz 2023 02:30
104

HABERMAX.Hilton Istanbul Bomonti formunuzu korumanız, yazı fit ve bakımlı geçirmeniz için fırsatlar sunuyor. Eforea Spa’da sizler için özel olarak oluşturulmuş yaz boyu sürecek fırsatlar, Hilton İstanbul Bomonti’desizleri bekliyor. Misafirler Türk hamamının otantik atmosferiyle, geleneksel kese uygulamasıyla ciltlerinin nefes almasına ve yenilenmesine imkân bulurken, eşsiz bir deneyim sunan köpük masajıyla tepeden tırnağa arınma hissi yaşayacaklar. İkram edilen organik bitki çayları ve meyveli detox sularından içerek özel dinlenme odalarında keyifli bir deneyim yaşayacaklar.

Türk Hamamı, sauna, macera duşu, buhar odası, jakuzi ve çeşitli masajlar içeren Eforea Spa’da temmuzu ayında bakım yaptırmak isteyenlere fırsatlar da sunuluyor. Yüz ve vücut bakımı yaptıran misafirler ‘Comfort Zone’ yüz ve vücut ürünlerinde yüzde 20 indirim kazanacaklar.

“Forma girmenin tam zamanı”

Yazı fit geçirmek isteyenler için Eforea Spa lüks ve modern bir deneyim sunuyor. Günlük spor ihtiyacına geniş ve ferah alanında cevap veren Eforea Spa’daki profesyonel fitness eğitmenleri eşliğinde son teknoloji ekipmanlarla donatılan salonda spor yapabilir, açık – kapalı yüzme havuzlarında tüm kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Yaz aylarına özel cazip fırsatlar sunan Eforea Spa 6 aylık üyelik alanlar için 1 ay daha hediye ediyor ve spor keyfinizin süresini uzatıyor.

Hilton İstanbul Bomonti’de yazı fit ve bakımlı geçirmenin şimdi tam zamanı…

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

Telefon: (0212) 708 31 05 numaralı telefonu arayabilir ya da Lobi (L) katından Eforea Spa’ya ulaşabilirsiniz.

Adres: Merkez, Silahşör Cd. No:42, 34381 Şişli/İstanbulHilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi:

Dünyanın lider turizm ve konaklama şirketi Hilton Worldwide bünyesinde faaliyet gösteren Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, 85’i suit 829 odası ile İstanbul’un en büyük oteli konumundadır. 12.000 metrekarelik etkinlik alanına ev sahipliği yapan otel, 6350 kişilik konferans kapasitesi, 32 toplantı odası ve biri dokuz metrelik tavan yüksekliğiyle İstanbul’un en büyük kolonsuz salonu olmak üzere iki balo salonuyla müşterilerine hizmet vermektedir. Hilton İstanbul Bomonti, tamamı cam ile kaplı 34 kat üzerine kurulu etkileyici mimarisi, şık dekorasyonlu odaları, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri sunan restoranları, global anlamda En İyi Lüks İş Oteli Spa’sı ve En İyi Lüks Fitness Spa kategorisinde ülke ödülü alan Türkiye’nin ilk eforea SPA’sı ve nefes kesen Boğaz ve şehir manzaralarıyla İstanbul’un yeni çekim noktaları arasındadır. Şehrin iş, tarih, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakın mesafede bulunan otel, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de turistik amaçlı seyahatler için konuklarına eşsiz bir konaklama ve etkinlik deneyimi sunmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.