Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Harun Tekin’den Sürpriz Mini Konser

Harun Tekin’den Sürpriz Mini Konser
4 Eylül 2023 07:28
108

HABERMAX.Sevilen sanatçı Harun Tekin, yerli soğuk kahve markası OBSESSO iş birliğinde Beşiktaş Akaretler’de verdiği sürpriz mini konserle sokağın enerjisini değiştirdi ve İstanbullulara ödül gibi bir deneyim yaşattı.

Harun Tekin’in, W İstanbul’un balkonundan verdiği sürpriz mini konseri şaşkınlıkla izleyenler, müzik dolu anların keyfini yaşadı. OBSESSO’nun “Anın Keyfi Yavaşladığında Çıkar” felsefesini müzikle buluşturan ve yavaşlığın keyfini kendisinin de çok önemsediğini vurgulayan sanatçı, mini konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Harun Tekin’in mini konseri, yurtdışında ünlü sanatçıların benzer nitelikteki sürpriz sokak performansları gibi, İstanbul’un koşturmacasını kısa bir süre için de olsa durdurdu, Beşiktaş’ta konseri dinleyenlerin yavaşlayıp, anın keyfini hissetmesini sağladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.