Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Çok Çok Pera’dan Yaza Merhaba!

Çok Çok Pera’dan Yaza Merhaba!
9 Haziran 2023 13:30 | Son Güncellenme: 9 Haziran 2023 13:39
156

HABERMAX.Uzak Doğu’nun en seçkin mutfağı olarak tanımlanabilecek Tayland’ın lezzetlerini özgün dokunuşlarıyla Modern Tayland mutfağı olarak sunan Çok Çok Pera, Ernest’s Terrace Garden görkemli açılışla “Yaza Merhaba” dedi. 

Çok Çok Pera’nın dünyada fark yaratan ‘Contemporary Thai’ mutfağından lezzetler ve Ernest’s Bar by Fatih Akerdem tarafından dizayn edilen kokteyllerin deneyimlendiği davete cemiyet, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı. Ece Vahapoğlu, Nefise Karatay, Özlem Süer, Murat Güloğlu, Emine Erdem, Maksut Aşkar, Cem Talu davete katılan isimler arasındaydı.

Davet, Çok Çok Pera’nın adeta gizli bahçesi sayılabilecek Ernest’s Terrace Garden’da Tayland Kraliyet Şefi Khun Nuch yönetimindeki Modern Tayland mutfağını yansıtan seçkin tatların ve dünyanın en önemli barmenlerinden, ödüllü isim Fatih Akerdem’in özgün reçetelerinden oluşan kokteyllerin ikramı ile başladı.

Misafirlere hoş geldiniz konuşması yapan Homage Hospitality kurucu ortağı Bekir Kaya “17 yılı aşkın bir süredir Çok Çok Thai ile klasik Tayland mutfağının Türkiye’deki en saygın restoranıyız. Bu başarının ardında Tayland Kraliyet Şefi Khun Nuch’ ile başından beri çalışıyor olmamız ve lezzet kalitemizi istikrarı bir şekilde sürdürmemiz yatıyor. 2015 yılında açtığımız, Tayland sokak lezzetlerini sunan Çukurcuma’daki Az Çok Thai de benzer bir başarıyı yakaladı ve yerli-yabancı müdavimlerini oluşturdu. Tayland mutfağı üzerine dünya çapında takdir gören tecrübemizi, 2021 yılında açtığımız Çok Çok Pera’da Tayland mutfağına modern ve özgün dokunuşlarla yansıtmak istedik. Şefimiz Khun Nuch’un yönetimindeki genç ve cesur mutfak ekibimiz burada kendini sürekli yenileyen bir mutfakla harikalar yaratıyor. Bir metropolde birinci sınıf uluslararası mutfaklar olması gerekir. İstanbul dünyanın önemli birleşme noktası. İstanbul’da çok iyi dünya mutfaklarının olması Türk mutfağının da değerini ve seviyesini yükseltecektir. Bu iddiamız Çok Çok Thai’nin Michelin Rehberi’ne girmesiyle taçlandı. Aynı heyecanı Çok Çok Pera için de taşıyoruz. Tüm mutfaklarımızda aynı kalitede ürünleri, aynı malzemeleri kullanıyoruz. Bu malzemeler restoranlarımızda heyecan verici farklı menülere ve farklı deneyimlere dönüşüyor,” dedi.

Homage Hospitality ve Kaya on Coast markasının mimarlık ortağı, Kay Ngee Tan Architects’in kurucusu ödüllü mimar Tan Kay Ngee’nin de katıldığı gecede konuklar DJ performansıyla geç saatlere kadar eğlendi.

Cesur ve özgün yaklaşımlarla Modern Tayland Mutfağı’nın dünyadaki simgelerinden olan Çok Çok Pera, tarihi Pera semtinde eski Amerikan Konsolosluk Kompleksi’nin Ek Binası’nda yer alıyor. Çok Çok Pera, Ernest Hemingway’den ve 20’nci yüzyılın başlarında seyahatin altın çağına dahil olan Agatha Christie’den esinlenmiş bir mekân. Bu özel mekânda dünyanın en önemli barlarından sayılan Ernest’s Bar by Fatih Akardem de yer alıyor.

Çok Çok Pera, Ödüllü Bar Master Fatih Akerdem’in kokteylleri ile Agatha’s, Orchids ve Isan isimli alanlarında Şef Khun Nuch’un yönetimindeki “Contemporary Thai” lezzetleriyle misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.