Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Hamidiye Mahallesi’nde Değişim Rüzgarı: Mahmut Oğuz Muhtarlık İçin Aday!

Hamidiye Mahallesi’nde Değişim Rüzgarı: Mahmut Oğuz Muhtarlık İçin Aday!
14 Şubat 2024 01:00 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2024 01:02
802

HABERMAX. İstanbul’un Çekmeköy ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde muhtarlık seçimleri için heyecan dorukta. Mahallenin sevilen esnaflarından Kastamonulu Mahmut Oğuz, muhtarlık adaylığıyla mahalle sakinlerinin karşısına çıktı. Mahalle sakinlerini yakından tanıyan ve geçmişte ihtiyar heyetinde görev almış bir isim olarak adaylığını açıklayan Oğuz, mahalle sorunlarına kökten çözüm bulmak için harekete geçti.

Yoksul Vatandaşların Yanında, Hayvan Dostu Projeler:

Mahalle sakinlerini ziyaret ederek röportaj veren Oğuz, özellikle yoksul ve dar gelirli vatandaşların yanında olacağını ifade etti. Sağlık sorunlarına çözüm arayacak düzenli sağlık taramaları düzenlemeyi ve sokak hayvanları ile ilgili projeler geliştirmeyi planladığını belirtti. Bu projelerle sosyal duyarlılığını ortaya koyan Oğuz, mahallenin tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduracağının sinyalini verdi.

Acil Durum Hazırlık Planı:

Deprem gibi doğal afetlere hazırlıklı olmak için gıda ve diğer ihtiyaç malzemelerini barındıracak konteynerler kurmayı planladığını paylaşan Oğuz, mahalle sakinlerinin güvenliğini ve rahatlığını ön planda tuttuğunu gösterdi. Bu proje ile sadece seçimler için vaatlerde bulunmadığını, uzun vadeli planlara sahip olduğunu kanıtladı.

Soğuk Hava Depoları ile Gıda Desteği:

İş adamlarıyla birlikte gıda, giyim ve mobilya gibi ihtiyaçların tek elden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için soğuk hava depoları kurmayı hedeflediğini de açıklayan Oğuz, yenilikçi projelerle sosyal sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu gösterdi. Bu girişim, Oğuz’un ekonomik kalkınmaya önem verdiğini de ortaya koyuyor.Komşuluk Ruhunu Sandığa Taşıyalım:

Sadece seçim vaatlerinde bulunmadığını, mahalle esnafı olarak her zaman komşularının yanında olduklarını ve birlikte bir aile olduklarını vurgulayan Oğuz, “Değişim mahallelerden başlıyor. Özgür iradenizle sandığa gidelim, Hamidiye’yi birlikte değiştirelim” çağrısında bulundu. Bu söylem, Oğuz’un katılımcı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu ve mahalle sakinlerini karar süreçlerine dahil edeceğini düşündürüyor.

Sandık Başına Davet:

Tüm mahalle sakinlerine sevgi ve saygılarını ileten Oğuz, adaylık sürecinde yaptığı ziyaretlerle hem sorunları dinlediğini hem de projelerini paylaştığını belirtti. Tüm mahalle sakinlerini sandık başına giderek Hamidiye’nin geleceğine birlikte karar vermeye davet etti. Bu çağrı, Oğuz’un demokratik bir anlayışa sahip olduğunu ve halkın iradesine saygı duyduğunu ortaya koyuyor.Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Oğuz‘dan Eğitim Sözü: “Okullara Destek, Eksikliğe Mücadele!”

Hamidiye Mahallesi’nde muhtarlık seçimi için adaylığını koyan Mahmut Oğuz, eğitim sorunlarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Durmuş Acar’a yaptığı açıklamada Oğuz, okullardaki öğrencilere kırtasiye desteği sağlayacaklarını ve mahallelerindeki okul eksikliğine karşı mücadele edeceklerini belirtti.

Eğitim alanında yapılacak çalışmaları öncelikli hedeflerinden biri olarak gördüklerini ifade eden Oğuz, “Okullardaki eksikliklerin giderilmesi için kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Mahallemizde okul eksikliği var ve bu konuda gerekli çalışmaları yaparak bu eksikliği gidermeye çalışacağız.” dedi.

Seçimlerde iddialı bir aday olduğunu ve kesinlikle kazanacaklarına inandığını da ifade eden Oğuz, “Mahallemizin eğitim sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimize en iyi eğitim ortamını sağlamak için çalışacağız.” diye konuştu.

Haberin Dikkat Çekici Noktaları:

  • Mahmut Oğuz’un esnaf olması ve mahalle sakinlerini tanıması.
  • Yoksul vatandaşlara, sağlık sorunlarına ve sokak hayvanlarına yönelik projeler sunması.
  • Acil durum hazırlık planı ve soğuk hava deposu projesi gibi yenilikçi fikirler ortaya koyması.
  • Komşuluk ve mahalle birliğine vurgu yapması.
  • Katılımcı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu göstermesi.
  • Demokratik bir anlayışa sahip olduğunu ortaya koyması.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.