Dolar 32,1755
Euro 34,9890
Altın 2.508,15
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

AKP’li Hüseyin Keskin hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

AKP’li Hüseyin Keskin hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.
12 Ocak 2020 18:30 | Son Güncellenme: 14 Ocak 2020 10:32
503

AHA.AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in Atlaspark AVM için iki ayrı parsel olan arsaya birleştirme yani tevhid işlemi uygulamadan tek parsel arsa işlemi yaptırdığı ve kanuna uygun olmayan biçimde inşaat yapımına izin verdiği iddia edildi. Hüseyin Keskin hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Cumhuriyet gazetesinden Leyla Kılıç’ın haberine göre, Sultanbeyli’de yaşayan A.Y.T’nin savcılığa verdiği suç duyurusunda, “3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 32. maddesine göre AVM’nin yıkılması gerekiyor ayrıca da 42. maddesinde de kimlerin ne cezalar alacağı açıkça yazmaktadır. Sultanbeyli Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan E-İMAR bölümünde AVM’nin olduğu arsa, ticari ve konut alanı olarak geçiyor. Yani altı işyeri, üzeri konut alanı yapılabilir ancak o arsalara kesinlikle AVM yapılamaz” ifadeleri kullanıldı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in görevini kötüye kullandığı bildirilen suç duyurusunda, “Bilinçli olarak görevini kötüye kullanan, bilerek suç işleyen bütün yetkililerden ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’den şikâyetçi ve davacıyım” şeklinde ifadeler yer aldı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.