Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Gürsel Tekin’den Çarpıcı Açıklama: “İstanbul’da Yarım Ekmek Tavuk Döner 10 Liradan 100 Liraya Yükseldi”

Gürsel Tekin’den Çarpıcı Açıklama: “İstanbul’da Yarım Ekmek Tavuk Döner 10 Liradan 100 Liraya Yükseldi”
25 Kasım 2023 16:30
189

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Türkiye’deki ekonomik gelişmelere dair çarpıcı bir açıklama yaparak, sadece 5 yıl öncesine kıyasla İstanbul’daki tavuk döner fiyatlarında yaşanan dramatik artışa dikkat çekti.

Tekin, “İstanbul’da 10 liraya yarım ekmek tavuk döner yok. Dönerciler kimsenin 10 liraya döner yemeyeceğini söylüyor. Bugün en ucuz tavuk döner 70 lira. Yarım ekmek menü 100 lira. Türkiye bu kadar ağır, bu kadar korkunç yoksullaştırıldı” dedi.

Türkiye genelinde yaşanan ekonomik zorlukların bir yansıması olarak değerlendirilen bu durum, vatandaşların temel gıda maddelerine erişimini zorlaştırdığı gibi, günlük yaşam maliyetlerini de artırmış görünüyor. Gürsel Tekin’in bu çıkışı, ülke genelindeki ekonomik sıkıntıları ve enflasyonun yarattığı etkileri bir kez daha gündeme taşıdı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.