Dolar 32,5396
Euro 35,2027
Altın 2.469,97
BİST 10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Ümraniye Belediye Meclisi’nde Duygusal Anlar: Metin Kaya’nın Konuşması Alkışlarla Karşılandı

Ümraniye Belediye Meclisi’nde Duygusal Anlar: Metin Kaya’nın Konuşması Alkışlarla Karşılandı
2 Temmuz 2024 00:19
204

HABERMAX. Bugün Ümraniye Belediye Meclisi toplandı ve gündem dışı söz alan CHP’li Metin Kaya, önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, toplantıda 2 Temmuz’da Sivas Madımak Oteli’nde yaşanan trajik olayı hatırlatarak, 37 aydının bir Cuma vakti ateşe verilerek diri diri yanmasına sebep olanları sert bir dille kınadı. Ayrıca Başbağlar’da camide öldürülenleri anarak onları da saygıyla yâd etti.

Kaya’nın duygusal ve güçlü konuşması meclis üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı. Kaya, “Her iki olayı da gerçekleştirenleri lanetliyorum” ifadesiyle duygularını net bir şekilde dile getirdi.

Bu olaylar, Türkiye’nin yakın tarihinde derin izler bırakan ve toplumsal hafızada önemli bir yer tutan trajik vakalardır. Ümraniye Belediye Meclisi üyelerinin Kaya’ya destek vermesi, bu tür olayların unutulmaması ve toplumsal bir sorumlulukla hatırlanması gerektiğinin altını çizmiştir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.