Dolar 32,3442
Euro 34,8893
Altın 2.392,29
BİST 10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Günaydın Bir trol “gazeteciye” yazdığım yazı.. Birine yazdım, hepsi kendi üzerine alınsın..

Günaydın Bir trol “gazeteciye” yazdığım yazı.. Birine yazdım, hepsi kendi üzerine alınsın..
12 Nisan 2020 14:51 | Son Güncellenme: 12 Nisan 2020 14:52
467

AHA.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü CHP PM üyesi Doç. Dr.Gökhan Günaydın şahsi Facebook hesabından yaptığı paylaşımda memleketi özgürleştirdiğimizde, bunları da üç kuruşa tetikçilik yapmaktan kurtaracağız:Aydın namusu denilen bir kavram var bilir misin? Dünya üstüne de gelse, tek başına da kalsan, doğrudan ve gerçekten bir milim kıpırdamama, bu uğurda gerekirse kendi mahalleni karşına alma konusunda tereddüt etmeme hali dedi.

Doç. Dr. Günaydın konușmasını şöyle sürdürdü Süt dağıtımından su ürünleri haline kadar yazdıkların tümüyle yalan. Doğruyu istiyorsan İsyön’ün Web sayfasına gir, alınan önlemleri gör. Ekmek dağıtımı konusunda yarım saatlik engelleme istanbul valisinin devreye girmesiyle kalktı. Bu olmamış gibi yırtınıyorsunuz ve yalnızca komik duruma düşüyorsunuz. Sözcü Gazetesi dağıtımından haberim yok. Ancak bunu da son eleştirecek olanlar sizlersiniz. Yıllarca okunmayan paçavra gazete kağıtlarınızı uçaklara, kamu alanlarına koydunuz, muhalif hiçbir gazeteye yer vermediniz. Ancak her durumda konuşma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Değişik bir ruh hali. ..
Bana gelince: Ölürüm, yalan söylemem, inanmadığımı yapmam. Örneğin, CHP milletvekili iken ekmelettin İhsanoğlu’nun aday gösterilmesine karşı çıktığım ve bunu açıkça basına yazdığım İçin sıcak siyasetten ayrıldım, bundan da bir an bile pişmanlık duymadım. Şu anda Zeytinburnu’nda misafirhanede kalıyorum, Kasımpaşa’da çalışıyorum. Kimsenin adamı olmadım, hiçkimse benim adamım değil.
Sana muhtemelen aldırmayacağın bir tavsiyede bulunayım. Bu fani ömrünü, tetikçilik yaparak geçirme. Azıcık hızını düşür, içindeki vicdanı dinle, doğruya doğru, yanlışa yanlış de. Devir değişecek, bugün seni kullananlar yarın arkanda durmayacaklar. Tabi ki hayat senin, tercih senin.
Şimdi seni engelleyeceğim. Çünkü iftiralarla kaybedecek zamanımız yok, yapacak çok işimiz var.
Bu kutuplaşmanın ortadan kalktığı, herkesin kendi aklı ve vicdanıyla davrandığı ülkeye ilişkin inancımla, iyi günler dilerim..şeklinde yazdı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.