Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun’da Sert Açıklamalar: “Doğalgazı Nasıl Getirecekler?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun’da Sert Açıklamalar: “Doğalgazı Nasıl Getirecekler?”
16 Şubat 2024 16:31
160

HABERMAX. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, kentteki doğalgaz hizmetleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi, kusura bakmayın açık konuşuyorum. Doğalgazı nasıl getirecekler? Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok” şeklinde ifadeler kullandı.

Samsun’da doğalgaz hizmetlerinin önemine vurgu yaparak, şehirdeki büyükşehir belediyesinin bu konuda nasıl bir adım atacağını sorgulayan Erdoğan, yerel yönetimlerin sorumluluklarına dikkat çekti.

Erdoğan’ın bu sözleri, doğalgaz gibi temel bir hizmetin yerel yönetimlerin sorumluluğunda olduğunu ve bu tür altyapı hizmetlerinin etkin bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

Samsun’un kalkınması ve refahının artırılması için altyapı hizmetlerinin önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel yönetimlerin bu konuda gerekli adımları atması gerektiğini belirtti.

Erdoğan’ın bu açıklamaları, yerel yönetimlerin altyapı hizmetlerine olan yaklaşımının önemini bir kez daha gündeme getirmiştir. Samsun’da doğalgaz gibi önemli bir hizmetin sağlanmasıyla ilgili beklentilerin arttığı bu dönemde, yerel yönetimlerin halkın ihtiyaçlarını karşılamak adına daha etkin bir şekilde hareket etmesi beklenmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.