Dolar 32,2749
Euro 34,7532
Altın 2.396,48
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ TUZLA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ TUZLA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL
5 Nisan 2022 16:04
250

Tuzla Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel olarak hazırlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın destekleri ile iftar çadırından kumanya dağıtımına, Ramazan Karavanı’ndan ilahi dinletilerine, söyleşilerden canlı yayınlara, oyunlardan sürpriz hediyelere kadar onlarca kültür sanat etkinliği, Tuzlalı vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatacak.

Tuzla Belediyesi, yıl boyunca sürdürdüğü kültür sanat etkinliklerine Ramazan ayında da devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın destekleri ile iftar çadırından kumanya dağıtımına, Ramazan Karavanı’ndan ilahi dinletilerine, söyleşilerden canlı yayınlara, oyunlardan sürpriz hediyelere kadar onlarca kültür sanat etkinliği, Tuzlalı vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatacak. Her gün farklı mahallerde yapılacak olan etkinlikleri iftar saatinden sonraki söyleşi programları takip edecek.

“RAMAZAN AYININ COŞKUSUNU TUZLA’DA YAŞAYACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzlalı hemşerilerimiz için Ramazan ayına özel etkinlikler düzenledik. Birbirinden değerli isimler, Ramazan ayının coşkusunu anlatacaklar. Mahallere giderek kültür sanat etkinliklerini vatandaşlarımızın kapılarına kadar götüreceğiz. Tuzla Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Tuzla’da Ramazan Programı;

6 Nisan 2022 Çarşamba BAĞIMLILIKTAN UZAK BİR YAŞAM İÇİN
YEDAM
11.00-12.00
13.00-14.00
MİMAR SİNAN AÇEM
6 Nisan 2022 Çarşamba BEBEK VE ÇOCUKLARDA İŞİTME VE TARAMA PROGRAMI 13.00-14.00 İÇMELER AÇEM
6 Nisan 2022 Çarşamba RAMAZAN BİR BAŞKA
MODERATÖR: ORHAN KARAAĞAÇ
KONUK: SERDAR TUNCER
22.30 NİKAH SARAYI VE KÜLTÜR MERKEZİ
7 Nisan 2022 Perşembe RAMAZANDA CAMİLERİ GEZİYORUM
‘EYÜP SULTAN CAMİİ’
11.00 EYÜP SULTAN CAMİİ
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.