Dolar 32,1539
Euro 35,0801
Altın 2.474,15
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Genç Avukat Beyzanur Akalan, Zile’de Göz Alıcı Bir Hukuk Bürosu Açtı*

Genç Avukat Beyzanur Akalan, Zile’de Göz Alıcı Bir Hukuk Bürosu Açtı*
27 Eylül 2023 22:42 | Son Güncellenme: 27 Eylül 2023 22:47
255

HABERMAX.Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Avukat Beyzanur Akalan, Zile’nin Dumlupınar Mahallesi Musevit Sokak’ta muhteşem bir hukuk bürosu ofisi açarak faaliyetlerine başladı. Açılış töreni coşku dolu anlara sahne oldu.

Genç avukat Beyzanur Akalan’ın ofisinin açılışı, yakın arkadaşları ve meslektaşları tarafından coşkuyla karşılandı. Akalan, açılışa katılan dostlarına teşekkür ederken, “Çok heyecanlıyım, hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah Allah bizi doğru yolda yürütmeyi nasip eder. Ben de elimden geldiğince hak hukuk ve adalet çerçevesinde insanlarımıza yardımcı olurum” dedi.

Açılış törenine, Zile Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tokat Baro Başkanı Avukat Volkan Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir’in yanı sıra MHP, AKP, İYİ PARTİ ve Ülkü Ocakları Başkanları da katıldı. Bu önemli açılış, Zile’deki hukuk alanındaki çeşitliliği ve dayanışmayı bir kez daha vurguladı.

Genç avukat Beyzanur Akalan, Zile’deki hukuk ihtiyaçlarına katkıda bulunarak kentin hukuki sorunlarının çözümünde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Yeni açılan hukuk bürosu, bölgeye hukuki destek sağlama konusunda büyük bir potansiyele sahip.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.