Dolar 32,2600
Euro 34,7070
Altın 2.403,00
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

GELECEĞİN YÜZME ŞAMPİYONLARI BURADA YETİŞECEK

GELECEĞİN YÜZME ŞAMPİYONLARI BURADA YETİŞECEK
4 Eylül 2021 19:15
196

AHA.İBB, spora yatırımlarını sürdürüyor. Geleceğin yüzme şampiyonlarını yetiştirmek için tesisler yenileniyor. Bu tesislerden biri olan ‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’nun geçen yıl başlayan yenileme çalışmaları tamamlandı. Havuz tüm yıl açık olup, yaklaşık 20 bin yüzücüye ev sahipliği yapacak. Tesis, bu kapasitesiyle sadece Beyoğlu’na değil, çevre ilçelere de hizmet verecek.

KAYITLAR BAŞLADI

Uluslararası standartlara, değişen ihtiyaçlara göre yenilenen ve daha modern bir çehreye kavuşturulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’ için kayıtlar başladı. SPOR İSTANBUL’un hizmet vereceği tesiste, farklı yaş grupları için eğitim programları düzenlenecek. 4-6 yaş okul öncesi ile 7-12 ve 13-15 yaş yüzme programları gerçekleştirilecek.
Haftanın 7 günü, 08.00 – 22.00 saatleri arasında açık olacak tesise kayıt yaptırmak isteyenler, İBB iştiraki SPOR İSTANBUL’un web sayfasından başvuru yapabilecek.

YÜZMEYİ SEVEN HERKESE AÇIK

‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’, aylık 700 engelli yüzücüye de ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda tesise giriş ve çıkışlar için rampalar yapıldı. Engelli asansörleri yenilendi. Engelli yüzücüler için duş ve tuvalet alanları düzenlendi. Engelli sporcular için hafta içi ve hafta sonu özel seanslar olacak.


BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Salondaki çalışmalar, geçtiğimiz yılın Eylül ayında başladı. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinasyonundaki yenileme çalışmaları, İBB Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Havuzdan soyunma odalarına, duşlarından izleme tribünlerine kadar tepeden tırnağa yenilenen tesiste lisanslı sporcular da antrenman yapabilecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.