Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Garenta’dan Avrasya Tüneli ZIP üyelerine özel yüzde 38 indirim

Garenta’dan Avrasya Tüneli ZIP üyelerine özel yüzde 38 indirim
24 Ağustos 2023 10:33
91

HABERMAX.Türkiye’nin yenilikçi araç kiralama markası Garenta, Avrasya Tüneli ZIP Ödül Programı üyelerine araç kiralamada yüzde 38 indirim fırsatı sunuyor.

Araç kiralamak isteyen herkese fırsatlar sunan Garenta, Avrasya Tüneli’nin mobil uygulaması üzerinden tünel kullanıcılarına yönelik çeşitli ayrıcalıklar sağlayan ZIP Ödül Programı’nda yeni bir kampanya ortaklığına imza attı. Kampanya kapsamında Avrasya Tüneli uygulamasını indirip ZIP üyesi olan sürücüler, uygulama içerisinden kampanya kodlarını alarak Garenta ofislerinde, garenta.com.tr ya da Garenta mobil uygulaması üzerinden araç kiralamada anında yüzde 38 indirimin sahibi oluyor.

31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Garenta ve Avrasya Tüneli mobil uygulamalarını indirip üye olmaları gerekiyor.

Garenta, çekilişle hibrit araç deneyimi ve tatil fırsatı sunuyor

Avrasya Tüneli ile yapılan iş birliği kapsamında Garenta, 10 Ağustos ve 10 Eylül tarihleri arasında ZIP üyeleri arasından bir kişiye çekilişle Longosphere Glamping’te iki gece geçirecekleri çift kişilik konaklama hediye ediyor. Avrasya Tüneli mobil uygulaması üzerinden ZIP üyesi olan sürücüler, Avrasya Tüneli’nden yapacakları her geçişte bir çekiliş hakkı elde ediyor. 15 Eylül tarihinde açıklanacak çekiliş sonucunda kazanan kişi İğneada Longoz Ormanlarında doğa ile iç içe çift kişilik bir hafta sonu tatili kazanma şansı yakalıyor. Garenta, çekilişin kazananı için konaklamaya ek olarak, çevre dostu hibrit araç ile yolculuğunu ücretsiz deneyimleme fırsatı da sunuyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler www.avrasyatuneli.com ve Avrasya Tüneli mobil uygulamasından detaylara ulaşabiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.