Dolar 32,4348
Euro 34,7625
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Gap’ten Çoşku Dolu 23 Nisan Çocuk Festivali

Gap’ten Çoşku Dolu 23 Nisan Çocuk Festivali
17 Nisan 2024 10:45
69

HABERMAX. GAP, en özel günleri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla doyasıya eğleniyor, coşkuyla bayramı kutluyor. GAP’in 23 Nisan’da Zorlu Center’da “Dünyamız” temasıyla gerçekleştireceği Çocuk Festivali’nde, çocukları ve ailelerini eğlenceli atölyeler, müzik, gün boyu sürecek gösteriler, yarışmalar ve sürpriz hediyeler bekliyor. Bu anlamlı günde deprem bölgesindeki çocukların da oyun hakkını savunan GAP, AÇEV iş birliğiyle depremden etkilenen çocukları da eğitici oyunlarla buluşturuyor.

İkonik stiliyle çocukların her anına eşlik eden GAP, çok sevilen renkli, cool ve özel çizgi karakterle dolu stil dünyasını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara açıyor. GAP’in Zorlu Center Park Alanı’nda 23 Nisan Salı günü düzenleyeceği Çocuk Festivali, bu yıl “Dünyamız” temasıyla “Keşfet, Dönüştür, Eğlen” konseptinde gerçekleşiyor. GAP tüm çocukları 23 Nisan’da birbirinden özeli eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu rengarenk bir dünyaya davet ediyor.

Her daim çocukların yanında olan GAP, eğlence dolu bir gün ile çocukarın bayramını kutlarken AÇEV’in “Oyun Her Çocuğun Hakkıdır!” çağrısını destekleyerek deprem bölgesindeki çocukları da eğitici oyunlarla buluşturuyor.

Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda,13:00 -18:30 saatleri arasında düzenlenecek GAP Çocuk Festivali’nde çocukların sürdürülebilirlik konusunda bilinçlenirken, eğlenceye doyacakları bir gün geçirmelerini sağlayacak gösteriler, müzik, yarışmalar, sürpriz hediyeler ve atölyeler yer alacak. GAP’in renkli ve cool dünyasında, çocuklar aileleriyle birlikte 23 Nisan’ı eğlenerek kutlayacak, yepyeni ve ilgi çekici bilgiler edinecekler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.