Dolar 32,2517
Euro 34,7969
Altın 2.424,21
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

AKP’li belediyeler İBB’nin ismi yazılı olan tüm birimlerini silmeye başladı.

AKP’li belediyeler İBB’nin ismi yazılı olan tüm birimlerini silmeye başladı.
23 Temmuz 2020 07:11 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2020 08:57
692

AHA.Şile Belediyesi daha önce İBB’nin parasıyla yapılan bankların üzerindeki İBB amblemi yerine Şile Belediyesi yazıları ekledi. Şile halkı Başkan İlhan Ocaklı’ya “Bu nasıl iş, nasıl ahlak? Sonuçta halka hizmet ediliyor, yazıları kaldırınca ne olacak? AKP Belediyesinin yaptığı davranışı tasvip etmiyoruz.

Sonuçta Millet İttifakı ortağı olan İyi Parti’nin ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu seçimi büyük bir çoğunlukla kazandı. Neden bir türlü hazmedemediler anlamış değiliz. Aslında AKP’li Belediyeler bu davranışlarından dolayı puan kaybediyorlar haberleri yok.” diyerek tepkilerini gösterdi.Cumhuriyet Halk Partisi Şile eski İlçe Başkanı Aras Arslan’da bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma tepki göstererek, şöyle yazdı, “Şile Belediyesi çalışıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılarını söküyor Şile Belediyesi yazılarını takıyor.

Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz.” diye yazdı.Son günlerin trend modası haline gelen,İBB’nin yaptığı çalışmaları engellemek ve yok saymak gibi siyasi yaptırımlar hız kesmeden devam ediyor,

Çekmeköy Belediyesi ile birlikte Ümraniye’nin zabıtaları da siyasi bir kararla Çekmeköy Madenler meydanında İBB’nin himayesinde olan seyyar Beltur Büfesi’nin kaldırılmasını istedi. İBB Çekmeköy ve Ümraniye Belediyeleri arasındaki tartışma devam ederken dün olduğu gibi bugün de zabıtaların bekleyişi sürüyor.

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan belediyeye ait banklardan İBB yazısının silinerek Şile Belediyesi yazısının yerleştirildiğini ortaya koyan görüntüleri paylaşarak, “Bu kadar nefret olmaz! Ak Partili Şile Belediyesi, ahşap banklardan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılarını söküp, Şile Belediyesi yazarak, Şile’ye hizmet götürdüğünüzü mü zannediyorsunuz?” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.