Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

EYT’LİLERİN UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT’TAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

EYT’LİLERİN UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT’TAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
30 Nisan 2021 22:15 | Son Güncellenme: 30 Nisan 2021 23:06
220

AHA.EYT’lilerin Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir BOZKURT, tam kapanmadan önce Dayanışma platformunun düzenlediği 1 Mayıs etkinliğine katılarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozkurt mesajında “Ülkemizde 2008 yılından itibaren insanların hak ve emeğine saygı göstergesi olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak ilan edilmiş ve resmî tatil günü olarak kutlanmaktadır.

Halk olarak emeği ve alın terini kutsal kabul eden bir neslin evlatlarıyız. Kültürümüzde, işçinin ve çalışanın hakkını alın teri kurumadan verme inancı her daim var olmuştur.

Her yıl 1 Mayıs’ta kutlanan Emek ve Dayanışma gününü kutlama geleneğini devam ettirmek gelecek nesillerin, işçinin ve emekçinin önemini anlaması açısından son derece önemlidir.

Yaşanan pandemi nedeniyle kutlanamayan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün önümüzdeki dönemler de heyecan, çoşku, huzur ve barış içerisinde kutlanması temennimdir. Bu vesile ile başta işçi, memur, emekçi ve tüm emekliler olmak üzere tüm halkımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.