Dolar 32,2673
Euro 34,9459
Altın 2.437,55
BİST 10.205,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

ESRA KAZMİRCİ’DEN MAG’A ÖZEL BOĞAZ’DA BİR YALI DEKORASYONU

ESRA KAZMİRCİ’DEN MAG’A ÖZEL BOĞAZ’DA BİR YALI DEKORASYONU
9 Ekim 2023 19:45 | Son Güncellenme: 9 Ekim 2023 19:51
146

HABERMAX.2022 Edida Yılın İç Mimarı” ödülüne layık görülen iç mimar Esra Kazmirci, dekorasyonunu zamansız stilde ve sıcak dokunuşlarla oluşturduğu Boğaz manzaralı dubleks yalı projesini MAG Ekim sayısında anlattı.


“İstanbul Boğazı’nın seçkin semtlerinden Yeniköy’deyiz. Ev sahipleri ile sosyal medya sayesinde tanışıp bir araya geldik. Artık günümüzde böyle teknolojik karşılaşmalar çok sık oluyor. Dubleks dairenin toplamı 280 m2 ve aynı ebatta bir de teras alanı bulunuyor. Giriş katta salon ve yemek bölümü, gizli bir kapıyla mutfağa açılıyor.” açıklamasında bulunan Kazmirci sözlerine şöyle devam etti: “Katta banyolu iki çocuk odası, misafir tuvaleti ve çamaşırlık var. Üst katın merdiven çıkışında kitchenette, sağ kanatta ebeveyn süitine açılan kapıdan girince açık giyinme odası, ebeveyn banyosu ile yatak odası mevcut. Sol kanat ise ev sahibinin çalışma ve televizyon odası olarak değerlendirildi. Çalışmaları ocak 2020’de başlanan evin tadilat süreci on ay sürdü. Tadilat üzeri dekorasyon işleri derken evde yaşam aralık 2021’de başladı.”

Projeye başlarken amaçlarının, evi daha kullanışlı ve ferah bir hale getirmek olduğuna değinen Kazmirci “Nitekim tüm malzeme seçimleri buna göre yapıldı. Tasarladığım mekânları düzenlerken küçük eklemelerle bambaşka duygular yakalamaya bayılıyorum. Obje seçimleri benim için her zaman önemlidir dekorasyonda. Evin dekorasyon alışverişleri Bann Design, Four&More, Noce Home, Layla Dekorasyon, Diseno, Mozaik Design, Moda Bagno, Lightwork, Fantasia Seramik, Day Yapı, Dr. Light, Hedef Aydınlatma ve L’unica’dan yapıldı.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.