Dolar 32,1948
Euro 34,9733
Altın 2.508,49
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR UZAKTAN DESTEK OLUYOR

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR UZAKTAN DESTEK OLUYOR
10 Nisan 2020 20:18 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2020 20:25
411
AHA.Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde verdiği ücretsiz psikolojik destek, diyet ve aile içi danışmanlığı hizmetlerini Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında vatandaşlara uzaktan erişim ile gerçekleştiriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal hizmetlere büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz danışmanlık konularında vatandaşlara destek verdiği Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’ni de bu süreçte aktif olarak kullanıyor. Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında ALO 153 Kriz Masası üzerinden gelen psikolojik destek, aile ve diyet danışmanlığı talepleri, alanında uzman personellerce telefon veya görüntülü arama yolu ile gerçekleştiriliyor. Huzurlu bir toplum, sağlıklı bir aile kurumu için uzman psikolog ve diyetisyenlerin göreve hazır olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği uzaktan eğitim modelinin bugünlerde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Eğitim başta olmak üzere yerel yönetimler çalışma modellerini salgın sebebiyle uzaktan erişim sistemi ile gerçekleştiriyorlar. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hem belediyecilik çalışmalarımıza hem de sosyal belediyecilik faaliyetlerimize bu yöntemleri kullanarak vatandaşlarımıza dokunuyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç yüzünden psikolojik olarak etkilenen veya bu süreci sağlıklı beslenerek geçirmek isteyen vatandaşlarımız ALO 153 Kriz Masamız üzerinden kayıt oluşturarak bizlere ulaşabilirler” diyerek bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağına inandığını belirtti.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.