Dolar 32,2964
Euro 34,9583
Altın 2.449,17
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Çekmeköy Sevenler Platformu’ndan Önemli Açıklama: Hasan Öztürk Adaylık İçin Değerlendiriliyor

Çekmeköy Sevenler Platformu’ndan Önemli Açıklama: Hasan Öztürk Adaylık İçin Değerlendiriliyor
4 Ekim 2023 19:26 | Son Güncellenme: 4 Ekim 2023 19:27
242

HABERMAX.Çekmeköy ilçesinde toplumsal dayanışmayı ve yerel katılımı teşvik eden Çekmeköy Sevenler Platformu, önemli bir açıklama yaparak ilçe belediye başkanlığı için yeni bir adayın değerlendirildiğini duyurdu. Platformun üyesi Hazan Öztürk’ün adaylığına dair açıklama, ilçe sakinleri arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

Açıklamada, Çekmeköy halkının dışardan ithal edilen adaylar yerine kendi evlatlarını belediye başkanı olarak görmek istediği vurgulandı. Platform üyeleri, bu çalışmaları bağımsız bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve tamamıyla kendi öz kaynaklarıyla ilçedeki okullarda miniklere simit ve meyve suyu dağıtımı yaptıklarını ifade etti.

Bu açıklama, Çekmeköy ilçesindeki siyasi dinamikleri ve yerel seçimler öncesi adaylık tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Platformun ilçedeki toplumsal dayanışma ve katılımı artırma çabaları, ilçe halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. İlerleyen günlerde adaylık sürecinin nasıl gelişeceği ve hangi adayların yarışta yer alacağı büyük bir merak konusu olacak gibi görünüyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.