Dolar 32,2631
Euro 35,0692
Altın 2.468,66
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Endeavor Yönetim Kurulu Akbank Evsahipliginde Bulustu

Endeavor Yönetim Kurulu Akbank Evsahipliginde Bulustu
19 Haziran 2023 19:33
132

HABERMAX.Endeavor Türkiye’nin Yeni Yönetim Kurulu, Girişimcileri ve Üyeleri, Akbank Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi. Endeavor Türkiye yeni Yönetim Kurulu, dernek üyeleri ve Endeavor Girişimcileri, Akbank ev sahipliğinde bir araya geldi. Feriye’de 15 Haziran’da gerçekleşen organizasyonda ana tema, Endeavor’ın Türkiye’deki 15 yıllık deneyimi ve yeni dönem vizyonuydu.

Etkinlikte konuşan Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, “Geçtiğimiz sene 15. yılımızı kutladık ve halen bu görevi gurur ve heyecanla yürütmeye devam ediyoruz. Bu dönemde Endeavor Türkiye’den seçilen girişimci sayımız 100’ü geçti. Girişimcilerimiz 600 milyon Dolar’ı aşan yatırım topladı, 20’ye yakın şirket satışı gerçekleşti. Global yatırım fonumuz Catalyst, Türkiye’de 10 yatırım yaptı. Endeavor ülkeleri arasında, girişimcilerimizle örnek gösterilen bir ekosistem olduk. Önümüzdeki dönemde de Türkiye’yi geleceğe taşıyan öncü girişimcilerin global platformu olmaya devam edeceğiz. Bu akşam burada bizimle birlikte yola çıkan ve başarı hikayeleri ile sadece Türkiye’de değil dünyada da adından söz ettiren girişimcimizle bir arada olmaktan mutluyuz” dedi.

Dernek olarak hızlı büyüyen girişimcilere mentorluk yaparak global şirketler haline gelmelerine destek olmaya devam edeceklerine dikkat çeken Kurttepeli, “Kuruluşumuzdan beri birlikte yürüdüğümüz paydaşlarımızdan Akbank’ın bu geceye ev sahipliği yapması bizim için çok değerli oldu. Endeavor Türkiye adına teşekkür ediyorum. Umarım bu verimli iş birliğimiz uzun yıllar devam eder” dedi.

Akbank ve Endeavor Türkiye, girişimcilik ekosisteminin gelişimi için 15 yılı aşkın süredir güçlü bir iş birliği içerisinde çalışıyor. 2007 yılında Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’in Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak desteklediği Endeavor’ın yönetim kurulunda, 2023 yılı itibariyle Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce yer alıyor. Aynı zamanda 2015 yılından bu yana Akbank, girişimci adayı üniversite öğrencileri için CaseCampus programını, büyüme aşamasındaki girişimleri hızlandırmak için de Boost The Future programını Endeavor Türkiye ile birlikte yürütüyor. Pek çok farklı mentorluk, eğitim ve network olanakları da sunan ve Akbank LAB çatısı altında inovasyon ve girişimcilik çalışmaları yürüten Akbank, 75 yıllık deneyimi ve gücü ile girişimcilerin yanında yer almaya devam ediyor.

Endeavor Hakkında

Merkezi New York’ta olan, etkin girişimcileri destekleyen ve 40 ülkede faaliyet gösteren Endeavor Derneği, Türkiye’de 2007 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyeleri ve mentörlerinin desteğiyle büyüme aşamasındaki ScaleUp şirketleri tespit ederek büyümelerine ivme kazandırmaktadır. Tüm dünyadan 1700’den fazla girişimci ve 3200’den fazla mentörü ağında bulunduran Endeavor’ın, Türkiye’den seçilen 76 şirketi arasında Yemeksepeti, , Insider, Gram Games ve son dönemde satışı gerçekleşen Peak Games, iyzico ve Foriba gibi başarılı şirketler bulunuyor. Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığını Mynet Kurucu ve Başkanı Emre Kurttepeli üstleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.