Dolar 32,4245
Euro 34,7360
Altın 2.434,17
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Ekrem İmamoğlu: ‘Sen Kimin Parasını Kime Dağıtıyorsun?’ Diye Sordu, ‘Vallahi de Billahi de Milletin Parasını Millete Dağıtıyoruz’ Cevabını Verdi”

Ekrem İmamoğlu: ‘Sen Kimin Parasını Kime Dağıtıyorsun?’ Diye Sordu, ‘Vallahi de Billahi de Milletin Parasını Millete Dağıtıyoruz’ Cevabını Verdi”
24 Kasım 2023 20:46 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2023 22:29
547

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı bir konuşmada çarpıcı ifadeler kullandı. İmamoğlu, Erdoğan’a yönelik olarak, “Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun?” diye sordu. Ancak İmamoğlu, bu soruyu takiben şu vurgulu ifadelerle devam etti: “Vallahi de billahi de milletin parasını millete dağıtıyoruz.”

Bu sözler, Türkiye’nin siyasi atmosferinde önemli bir tartışma yarattı. İmamoğlu’nun ifadesi, devlet kaynaklarının kullanımı ve dağıtımı konusundaki genel bir eleştiriyi içeriyor. Ancak, bu tür siyasi ifadelerin anlamı ve etkisi genellikle kamuoyu tarafından farklı şekillerde yorumlanabiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’ndan Erdoğan’a Çarpıcı Soru

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çarpıcı bir soruyla gündemi salladı. İmamoğlu, bir konuşmasında Erdoğan’a hitaben, “Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun?” sorusunu yöneltti. Ancak İmamoğlu’nun bu sorusu, vurgulu ifadelerle devam etti: “Vallahi de billahi de milletin parasını millete dağıtıyoruz.”

İmamoğlu’nun bu çıkışı, siyasi kulislerde ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Sorunun ardındaki mesaj ve İmamoğlu’nun bu sözleriyle neyi vurgulamaya çalıştığı merak konusu oldu. Öte yandan, Erdoğan cephesinden henüz bir yanıt gelmezken, bu sözler Türkiye’nin siyasi atmosferinde yeni bir polemiğe yol açabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.