Dolar 32,3538
Euro 34,7342
Altın 2.407,14
BİST 10.146,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı
8 Ocak 2022 13:03 | Son Güncellenme: 8 Ocak 2022 13:15
260

HABERMAX.Çekmeköy Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Süslübahçe Restaurantta  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına kahvaltı verdi.

Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkanı Yücel Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan gazeteciler kahvaltılarını yaptıktan sonra bir süre sohbet etti.

BASIN, ALDIĞIMIZ NEFES KADAR ÖNEMLİ

Dernek yönetiminden aynı zamanda gazeteci olan Serkan Süslü, “Basın bizlerin sesi, kulağı olduğu kadar aldığımız nefes kadar önemlidir “ dedi.

Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın ise yaptığı konuşmasında “Basın mensupları bizim gözümüz, kulağımız, beynimiz ve aynı zamanda vicdanımız. Dolayısıyla da akla kara arasında, doğru ile eğri arasında, dürüstle yanlışlar arasında aynı zamanda bizim vicdanımız. O bakımdan yeni dönemde çok şeyler bekliyoruz. Biz, basını aynı zamanda ailemizin en aktif gözlemcileri olarak görüyoruz. Aynı zamanda zihin terazisinde adil ve erdemli olarak bu çalışmaları tarttıklarını düşünüyorum. Çekmeköy yerel basınını bu vesileyle yaşam kalitelerinin, çalışma ortamlarının da düzeltilmesini çok arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde ise yeni yönetim su isimlerden oluştu:

ASİL ÜYELER

1. Yücel Aydın
2. Veysel Tuna
3. Serkan Çelikel
4. Aziz Fidan
5. Muharrem Bilici
6. Lütfü Tiryakioğlu
7. Şerafettin Turan
8. Serkan Süslü
9. Turgay Bozkurt
10. Nuray Tak
11. Yadigar Aslan
12 Ayşe Can
13. Tuncay Ceran
14. Yusuf Özdemir
15. Ali Yıldız
16. Orhan Keleş
17. Ahmet Turan Koç
18. Yusuf Pınarlı
19. Adnan Demir
20. Çetin Kayfeci
21. Ali Oğuzhan
22. Mehmet Muaz

Yeni Başkan Yücel Aydın kongre sonrası yaptığı konuşmada eski kurucu başkan ve yöneticilerine ve bayrağı devraldığı başkan ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bayrağı daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.