Dolar 32,2772
Euro 35,0355
Altın 2.473,33
BİST 10.543,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

“Eğitime Verdiği Destekle Öne Çıkan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan Eğitim Vadisi’nde Anlamlı Mesaj”

“Eğitime Verdiği Destekle Öne Çıkan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan Eğitim Vadisi’nde Anlamlı Mesaj”
29 Ağustos 2023 11:57
192

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, eğitime verdiği büyük destekle bölge halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Eğitim Vadisi olarak anılan Çekmeköy’de herkesin yardımına koşan Poyraz, son mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Hemşehrilerim, diye başlayan mesajında Başkan Poyraz. Eğitim, toplumun aydınlık geleceğini inşa etmenin temel taşıdır. Bu inançla, Çekmeköy’ü daha yaşanabilir bir geleceğe taşımanın yollarını eğitime olan katkıyla buluyoruz. Eğitim Vadisi olarak adlandırılan bu coğrafyada, genç zihinleri bilgiyle, sevgiyle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.

Eğitim Vadisi projemizle, çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi eğitimi almasını hedefliyoruz. Modern eğitim binaları, donanımlı sınıflar ve uzman öğretmenler ile öğrencilerimize en iyi ortamı sunuyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, güçlü bir eğitim altyapısı ile geleceğimizi aydınlatacak liderler yetiştiriyoruz.

Ancak sadece fiziksel altyapı değil, aynı zamanda sosyal yardımlaşma ve dayanışma da eğitim anlayışımızın bir parçası. Eğitim Vadisi’nde not sadece kitapla ölçülmüyor, aynı zamanda yardımlaşma, saygı ve sevgiyle de değer buluyor. Bu değerleri öğrencilerimize aşılayarak, sadece başarılı değil, aynı zamanda iyi insanlar olarak yetişmelerini sağlamak istiyoruz.

Sevgili Hemşehrilerim, eğitim yolculuğunda hep birlikte ilerlemekten büyük mutluluk duyuyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Eğitim Vadisi, sadece bir yer değil, bir umut ve aydınlık geleceğe açılan kapıdır.

Hep birlikte daha güzel yarınlara!”

Ahmet Poyraz Çekmeköy Belediye Başkanı

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.