Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Edremit Zabıtadan pazaryeri denetimi

Edremit Zabıtadan pazaryeri denetimi
14 Aralık 2022 16:44 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2022 17:04
245

HABERMAX.Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların rahat ve güvenli ortamda alışverişlerini yapabilmeleri Bölgenin en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda denetimlerine devam etti.

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler pazar yerleri uygulama yönetmeliği kapsamında kent genelinde kurulan pazaryerlerinde denetlemelerini sürdürüyor. Denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri son olarak bölgenin en büyük halk pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda kurulan tezgahları denetleyerek vatandaşların mağdur edilmemesi için kurallara uyulması yönünde uyarıda bulundu.

Pazarda genelde fiyat, etiket, ölçü ve ayar kontrolleri üzerinde duran ekipler, satışı yapılan her ürünün etiketinin bulunması konusunda uyarıda bulunurken, tartı aletlerini doğru çalışıp çalışmadığını denetledi. Tüketici hakları ile ilgili bilgi veren ekipler, esnafları geçiş güzergahı üzeri ürün satışı yapılmaması ve kurallara uygun hareket edilmesi noktasında uyardı.

Zabıta yetkilileri; Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatları doğrultusunda, ilgili yasa ve yönetmelikler kapsamında vatandaşların huzuru, güvenliği ve sağlığı açısından çalışmaların tüm pazarlarda titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.