Dolar 32,1829
Euro 34,7304
Altın 2.438,90
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

“Durmuş Yılmaz, Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti: Tarihi Giray Han Konağı ve Ekonomi Gündemi”

“Durmuş Yılmaz, Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti: Tarihi Giray Han Konağı ve Ekonomi Gündemi”
25 Ekim 2023 23:17 | Son Güncellenme: 25 Ekim 2023 23:22
173

HABERMAX.Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Tokat ziyareti çerçevesinde Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Eryılmaz ve Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice de karşıladılar.

Ziyaret oldukça samimi bir atmosferde geçti. Ziyaret sırasında özellikle Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet binası olarak kullanılan tarihi Giray Han Konağı üzerine sohbet edildi. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice, bu tarihi binanın geçmişi ve şu anki kullanımı hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Durmuş Yılmaz, Giray Han Konağı’nın bu şekilde bir kamu hizmetinde kullanılmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ayrıca, Zile’nin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında da konuşma fırsatı buldular.

Ziyaret sırasında iş dünyasının güncel meseleleri ve ekonomik gelişmeler de gündeme geldi. Durmuş Yılmaz’ın deneyimlerinden yararlanma ve fikir alışverişi yapma amacıyla gerçekleşen bu ziyaret, bölgenin ekonomik ve ticari potansiyelini daha iyi anlama fırsatı sundu.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası, bölgelerinin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu tür ziyaretler, yerel iş dünyası ile ulusal ekonomi politikalarının bir araya getirilmesine yardımcı oluyor. Durmuş Yılmaz’ın Tokat ziyareti, iş dünyası ve yerel yönetim arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.