Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Dünyanın en büyük diyetisyeni Fit Brokoli, ChatGPT’ye meydan okuyor

Dünyanın en büyük diyetisyeni Fit Brokoli, ChatGPT’ye meydan okuyor
25 Ağustos 2023 00:26
117

HABERMAX.Hollanda, Romanya ve Türkiye’de 25 binden fazla kişiye hizmet veren dünyanın en büyük diyetisyenlik şirketi Fit Brokoli, gelişmiş yapay zekâ robotu ile iş birliği yaparak hem kolay erişilebilir hem de diyetisyenlik standartlarına en yakın olabilecek yapay zeka ürünü Fit Brokoli Ücretsiz Diyet Planı Üreticisi’ni tasarladı.


Aylık 299 TL’ye sene boyunca kullanıcılarının yanında olan, sağlıklı beslenme uzmanı ve yol arkadaşı haline gelen, aynı zamanda diyetisyenliği bir lüks olmaktan çıkaran Fit Brokoli, verdiği diyetisyenlik hizmetinin yalnızca bir diyet listesinden ibaret olmadığını kanıtlamak için cesur bir yönteme başvurdu, Fit Brokoli Ücretsiz Diyet Planı Üreticisi’ni tasarladı. ChatGPT’ye meydan okuyan ve Fit Brokoli’nin geliştirdiği bu araç sayesinde isteyen herkes kendisi için ücretsiz şekilde kişisel bir beslenme planı edinebilecek.

Diyetisyenle her an Whatsapp’tan görüşme imkânı

Dünya Sağlık Örgütünün verilerine göre insanların %75’i sağlıklı beslendiğini düşünüyor ancak obezite oranı gelişmiş ülkelerde %45’in üzerinde seyrediyor. Obezitenin toplumsal sağlık sorunu haline gelmiş olmasıyla sağlıklı yaşam sürmek için çeşitli seçenekler aranırken Fit Brokoli, diyetisyenliği bir randevuya sıkışan ve diyet listesi ile sonlanan hizmet olmaktan çıkarıyor. Kullanıcılarının aylık ve yıllık üyeliklerle abone oldukları yeni nesil iş modeli sayesinde, onları kendileri ile baş başa bırakmıyor, anlık olarak Whatsapp üzerinden, ayrıca ayda bir gerçekleştirilen telefon randevularıyla, sağlıklı yaşama adım atmalarını sağlıyor.

Fit Brokoli CMO’su Doğu Gül: “Diyet listesiyle değil davranış ve alışkanlık değişikliği ile sonuca varıyoruz”

Sağlıklı beslenememe probleminin çözümünün Fit Brokoli’den geçtiğini belirten Fit Brokoli CMO’su Doğu Gül, toplumda yerleşmiş bir algıya da meydan okuyarak şunları söyledi: “Verilen kiloların fazlasıyla geri dönmesi çevremizde çok sık duyduğumuz bir şikâyet. Çünkü az yiyerek kilo verebiliyoruz, ancak yalnızca doğru beslenerek, sağlıklı, güçten düşmeden ve kalıcı şekilde kilo verebiliriz. Öncelikle kişinin tercihleri ve metabolik değerleri kullanılarak kişisel bir plan oluşturulmalı ancak bu plan kendi başına yeterli değil. Hazırlanan planda uygulanamayan noktaların anlaşılması, sebeplerinin bulunması ve kişisel tercihlere uygun çözümlerin geliştirilmesi gerekiyor. Biz de tam olarak bunu yapıyor, Fit Brokoli’de diyet listesiyle değil davranış ve alışkanlık değişikliği ile sonuca varıyoruz. Bunu herkese göstermek için de dünyanın en gelişmiş yapay zekasını kullandık ve onca bilgi kirliliği arasında ‘Doğru sorularla doğru diyet listesini görün ama gelin alışkanlıkları beraber kazanalım’ dedik.”

Bugüne kadar hizmet verdiği on binlerce danışanına her zaman en üst seviyede hizmeti bir standart haline getiren, tüm kullanıcılarına kişiselleşmiş hizmet sunan ve bunu yaparken %96 memnuniyet sağlayan Fit Brokoli hizmeti, isteyen kullanıcılarına ilk 7 günde para iadesini de garanti ediyor.

Ücretsiz Diyet Planı oluşturmak için dietgpt.fitbrokoli.com linkini kullanabilirsiniz.

Fit Brokoli hakkında detaylı bilgi almak için www.fitbrokoli.com linkini ziyaret edebilirsiniz .

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.