Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Dünya Fenerbahçeliler Gününde KKTC’de Büyük Coşku

Dünya Fenerbahçeliler Gününde KKTC’de Büyük Coşku
20 Temmuz 2024 16:52
195

HABERMAX. Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KKTCFBİDER) tarafından “Dünya Fenerbahçeliler Günü” dolayısıyla organize edilen baloya Kıbrıslı Fenerbahçeliler yoğun ilgi gösterdi. Grand Pasha Lefkoşa Otel’de büyük bir coşkuyla gerçekleşen etkinliğe, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Pasha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş ve eşi Tuğba Erbaş, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, KKTCFBİDER Başkanı Burçin Aliusta, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı.

“Dünya Fenerbahçeliler Günü” vesilesiyle organize edilen etkinliğin sunuculuğunu ünlü televizyoncu Mesut Yar ve Çilem Dağıstanlı yaptı. Gecede ilk olarak sahne alan Golden Band Cyprus ekibi çaldığı şarkılarla coşkuya ayrı bir renk kattı. Işık ve ateş gösterileriyle görsel bir şölen yaşatılan gecede, DJ Barış Pulat katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı

Etkinlik kapsamında Fenerbahçe Beko Sponsorlarından Pasha Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş’a Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu Basketbol Şampiyonluk Madalyası hediye etti. Bu arada coşkulu gecede, Çocuk Onkolojisi üzerine çalışma yapan bir STK’ya da üç ayrı makine bağışı gerçekleştirildi.

Geceye ayrıca KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Polis Genel Müdürü 1. Yardımcı Ali Adalıer , Lefkoşa Kaymakamı Cemal Kuyucu, KKTC Vodafone Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, KKTC iş Bankası Genel Müdürü Serhan Akşahin, KKTC Alpet CEO’su Coşkun Öztürker, Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Kaan Kaner ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özaktaç katıldı.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.