Dolar 32,3911
Euro 34,7453
Altın 2.405,85
BİST 10.189,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

DULKADİROĞLU ZABITA EKİPLERİNDEN ESNAF DENETİMİ

DULKADİROĞLU ZABITA EKİPLERİNDEN ESNAF DENETİMİ
28 Mart 2021 22:25
248

AHA.Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde esnaf denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, esnafı pandemi kurallarına riayet etmeleri yönünde uyardı.


Koronavirüs ile mücadele tablosunda vaka sayılarının artmasıyla Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri de çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde esnaf denetimi yapan Zabıta ekipleri, esnafları pandemi kurallarına uyması ve vatandaşları uyarması yönünde bilgilendirdi.

Konuyla ilgili bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ekiplerin çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini söyledi. Başkan Okay, pandemi kurallarına dikkat çektiği konuşmasında şunları aktardı: “Korona virüs ile mücadele tablosunun iyi yönde seyretmesiyle devletimiz kısıtlamaları gevşetti. Bu noktada esnafımızın ekonomik olarak yeniden canlanması ve hayat şartlarının kontrollü bir şekilde devam etmesi adına bu önemli bir fırsat oldu. Ancak son güncellemelerle tablonun istendiği gibi gitmediği net olarak görünmektedir. Bu bağlamda esnafımızın üzerine düşeni yaparak daha dikkatli olması gerekmektedir. Zabıta ekiplerimiz konuyla ilgili denetim faaliyetlerini artırdı. Şuanda ilçe genelinde birçok noktada denetim faaliyetleri yapıyoruz. Buradan vatandaşlarımızın da daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Bu zorlu süreci kolaylaştıralım derken, daha kötüye götürmeyelim. Maske, mesafe ve hijyen konusuna özen gösterelim.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.