Dolar 32,2532
Euro 34,7242
Altın 2.402,00
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

DR. ÜMİT AKTAŞ BURSA’DA OKUYUCULARI İLE BULUŞACAK

DR. ÜMİT AKTAŞ   BURSA’DA OKUYUCULARI İLE BULUŞACAK
5 Mart 2024 00:35
106

HABERMAX. Önleyici hekimlik bakışı ile en önemli sağlık sorunlarını merkezine alan 7 kitabı ile okuyucularına yol gösteren, son olarak ilk kez çocuklar için kaleme aldığı “Ümitli Bir Gelecek” kitabıyla çocuklara sağlıklı yaşamın şifrelerini veren Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Bursa Kitap Fuarı’nda hem söyleşi gerçekleştirecek hem de kitaplarını imzalayacak. İlk kitabı “İlaçsız Yaşam”ın 10. yılında güncellenmiş ve son referanslara göre genişletilmiş 30’uncu baskısı ile yetişkin okuyucularıyla buluşacak Dr. Aktaş, “Ümitli Bir Gelecek” adlı çocuk kitabıyla minik okuyucularını doğanın mucizeleri ile tanıştıracak. 

Dr. Ümit Aktaş, TÜYAP Bursa Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde 2-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Bursa 21. Kitap Fuarı’nda, 10 Mart Pazar günü saat 14.00’te, Çekirge Salonu’nda “İlaçsız Yaşam” başlıklı söyleşisini gerçekleştirecek. Doğru beslenme ve ilaçsız yaşamın sağlığımız üzerindeki iyileştirici gücünü ortaya koyarken, hastalıklara karşı çarenin ilaçta değil doğru beslenmede olduğunu anlatacak olan Dr. Ümit Aktaş, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Hayy Kitap tarafından başlatılan ‘Çokçocuk- Yeryüzü İyilik Hareketi’ne çocuklar için kaleme aldığı ilham dolu öykü kitabı “Ümitli Bir Gelecek” ile katılan Dr. Ümit Aktaş; kendi yaşam öyküsü üzerinden, çocuklara doğaya sahip çıkmanın, doğal beslenmenin, sağlıklı yaşamayı öğrenmenin ve içlerindeki potansiyeli fark etmelerinin önemini anlattığı kitabıyla fuar süresince minik okuyucularıyla da buluşacak.

Söyleşinin ardından Dr. Ümit Aktaş, saat 15.00’te, Salon 2’de yer alan 225 numaralı Hayykitap standında İlaçsız YaşamBitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi, Mutluluk Kürleri, Diyabet ve Zayıflama Kürleri, Mutluluk Kürleri 2 ve Ümitli Bir Gelecek kitaplarını okuyucuları için imzalayacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.