Dolar 32,3605
Euro 34,7704
Altın 2.408,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

DKM İnşaat ve Danışmanlık’tan Çarpıcı Bir Proje: “7,7 Dakikada 7,7 MW” Podcast Serisi ile Deprem Konusunda Bilinçlenin!

DKM İnşaat ve Danışmanlık’tan Çarpıcı Bir Proje: “7,7 Dakikada 7,7 MW” Podcast Serisi ile Deprem Konusunda Bilinçlenin!
3 Mayıs 2023 22:13
131

HABERMAX.DKM İnşaat ve Danışmanlık, “7,7 Dakikada 7,7 MW” adlı podcast serisiyle, sektörde farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Seri, deprem felaketine farkındalık yaratmak amacıyla birçok farklı disiplinden alanında uzman konukları ile ülkemizin bir gerçeği olan depremlerde nasıl önlemler alabileceğimizi, nelere dikkat etmemiz gerektiğini, afetlerin öncesini ve sonrasını konuşmak amacıyla Volkan Dikmen moderatörlüğünde gerçekleştiriliyor.

Deprem Riskine Karşı Önlem Alın, Geleceğinizi Güvenli Bir Şekilde İnşa Edin!

Programda, deprem riskleri, alınabilecek önlemler, yapısal güvenlik gibi konular ele alınıyor. DKM İnşaat ve Danışmanlık’ın kurucu ortağı ve serinin moderatörü Volkan Dikmen, bu podcast serisi hakkında şunları söylüyor: “1999 depremi sonrası yaşananları maalesef 2023 Türkiye’sinde hala yaşıyor olmak bu konularda ülkece bilinçlenmeye ve öğrenmeye ne kadar ihtiyacımız olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı. Biz DKM İnşaat ve Danışmanlık olarak, Türkiye’deki deprem felaketleri hakkında farkındalık yaratmak ve önlemler hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bu podcast serisi, hedeflediğimiz bilinçlenmenin ilk adımı.”

Kulağınızı Dört Açın: İlk İki Bölüm Yayında!

Her bölümü 7,7 dakika sürecek ve katılımcıları arasında inşaat mühendisleri, jeologlar, psikologlar, afet yöneticileri gibi birçok farklı disiplinden uzmanların yer alacağı serinin ilk iki bölümü yayınlandı!

Serinin ilk bölümünde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN TURAN, ‘’Depremin Ekonomimize Etkisi Nasıl Olacak?’’ konu başlığı altında DKM İnşaat ve Danışmanlık tarafından yöneltilen soruları cevapladı. İkinci bölümünde ise Prof. Dr. Haluk Eyidoğan ile ‘’Deprem Kuşağında Bulunan Ülkeler Nasıl Bilinçlenmelidir?’’ başlığı altında konuşuldu.

7,7 Dakikada 7,7 Mw Podcast serisinin yayınlandığı platformların linklerine, DKM İnşaat ve Danışmanlık Instagram adresi üzerinden erişebilirsiniz.

DKM İnşaat ve Danışmanlık

DKM İnşaat ve Danışmanlık, her zaman ‘daha iyi bir dünya’ için kendi bulunduğu sektörde yenilikçi yaklaşımların izini sürer. Araştırmacı tavrı sadece DKM’nin 20 yıllık hikâyesini açıklamaz aynı zamanda DKM’nin kuruluş rehberidir.

DKM, Faaliyet gösterdiği Ses Yalıtımı – Titreşim Kontrolü – Sismik Koruma alanlarında kullanılan ileri dönüşüm anlayışı çerçevesinde ürettiği ürünleri ile insanların hayatlarına konfor ve güven sağlarken geleceğin sürdürülebilir tavrını keşfetmeye yönelir. Bunu yaparken bilgi birikimini ve stratejisini çözüm odaklı teknik destek ve projelendirme çalışmaları ile harmanlar.

Adres: Cevizli Mah. Bağdat Cad. No: 538 K:1 D:5 Maltepe 34846 İSTANBUL

Ayrıntılı Bilgi İçin: DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK

Mimarlık ve Yapı sektöründe 20 yıllık profesyonel meslek hayatının ardından, yine Türkiye’nin bu en güçlü sektörüne katkıda bulunmak için bir araya gelmiş, sektörün dinamiklerini çok iyi tanıyan, hedef kitlenin beklentilerini birebir yaşamış kurucusu mimar olan bir oluşum. Mimarlar, tasarımcılar, yazılımcılar ve pazarlama danışmanlarından kurulu etkin ve deneyimli ekibi ve güçlü çözüm ortaklarıyla yıllarca ilgili alanlarda birçok dijital yayıncılık, doküman yönetimi, katalog, tanıtım ve pazarlama projesini var etti ve geliştirdi. Tasarım, mimarlık, yapı üçgeninde yer alan firma, kurum, kuruluşlara; danışmanlık, stratejik planlama ve pazarlama, marka bilinirliği, iletişim, araştırma/geliştirme ve organizasyon hizmetleri sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.