Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Çermik’te: Halkın Sorunlarına Yerinde Çözüm Odaklı Yaklaşım

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Çermik’te: Halkın Sorunlarına Yerinde Çözüm Odaklı Yaklaşım
11 Mayıs 2024 23:07 | Son Güncellenme: 11 Mayıs 2024 23:11
117

HABERMAX. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, 10 Mayıs 2024 Çarşamba günü Çermik ilçesini resmi bir ziyarette bulunarak, kırsal mahalleleri gezerek halkın sorunlarını dinledi ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Ziyaret, sabah saat 09:00’da Çermik Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin ziyaret edilmesiyle başladı. Eş Başkanlar burada kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve kadın girişimciliğini teşvik etmelerine yönelik desteklerini sundu.

Daha sonra, İncirli (Tulik), Kuşluk Çayırı (Ayno), Qerecek, Arabük, Akçörten (Apêxe), Örenkuyu (Birveran) ve Yogun (Yoxun) mahallelerini gezerek yurttaşlarla bir araya gelen Eş Başkanlar, yolların bozuk olması, su şebekesinin yetersizliği gibi birçok sorunu yerinde tespit etti.

Sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de ilgili kurum amirleri ve DİSKİ Genel Müdürlüğü ile istişare ederek ortaya koyan Eş Başkanlar, en kısa sürede çözüme kavuşturulması için talimat verdi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de yerinde kabul eden ve not alan Eş Başkanlar, taleplerin en kısa sürede değerlendirileceğini ve gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, taleplerine kulak verildiği ve çözüm odaklı bir yaklaşımla sorunlarının ele alındığı için Eş Başkanlara teşekkür etti.Ziyaretin Önemi:

  • Bu resmi ziyaret, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelere de ne kadar önem verdiğini ve halkla iç içe olduğunu gösteriyor.
  • Eş Başkanlar’ın sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmesi, halka olan yakınlıklarını ve şeffaf çalışma anlayışlarını da ortaya koyuyor.
  • Ziyaret, mahalle sakinleri tarafından da büyük ilgiyle karşılandı ve Eş Başkanlar’a olan güveni artırdı.

Sonuç:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’un Çermik ilçesine ziyareti, halkın sorunlarına çözüm bulmaya yönelik önemli bir adımdı. Bu ziyaret, belediyenin kırsal mahallelere de hizmet götürmeye devam edeceğini ve halkla iç içe olacağını gösteriyor.

Not: Bu metin resmi ve profesyonel bir tonda yazılmıştır.

Ek Bilgiler:

  • Ziyaretle ilgili fotoğraflar ve videolar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yer almaktadır.
  • Eş Başkanlar’ın konuşmaları da resmi internet sitesinde ve yerel basında yer almıştır.

İletişim:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçmek için:

  • E-posta:

https://www.diyarbakir.bel.tr/

 


 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.