Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu

DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu
17 Temmuz 2023 10:30 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2023 10:33
103

HABERMAX.17 Temmuz 2023 – DHL Express Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, DHL Express Türkiye’nin CEO’su olarak atandı. Uzun yıllardır şirket bünyesinde farklı pek çok birimde çalışan Demiroğlu, yeni görevini 17 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla üstlendi.

DHL Express’teki kariyerine 22 yıl önce Müşteri Hizmetleri’nde başlayan Volkan Demiroğlu, sırasıyla müşteri temsilciliği, takım liderliği ve süpervizörlük görevlerini yürüttü ve 2007 yılında Gümrük Müdürü olarak Operasyon bölümüne geçti. 2009’da İstanbul Gateway Müdürü, 2018 yılında da Türkiye Üst Yönetim Ekibine Müşteri Hizmetleri Direktörü olarak atanan Demiroğlu, 2021 yılından bu yana DHL Express Türkiye’nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Demiroğlu, DHL Express Türkiye CEO’luğu görevini DHL Express Almanya CEO’su olarak atanan Mustafa Tonguç’tan devraldı.

Ege adında 14 yaşında bir oğlu olan Demiroğlu’nun kişisel ilgi alanları arasında basketbol oynamak, bisiklete binmek ve yemek yapmak yer alıyor.

DHL Hakkında

1969 yılında kurulan DHL, lojistik sektörünün lider global markasıdır. DHL bünyesinde yer alan birimler, ulusal ve uluslararası paket teslimatından e-ticaret gönderi ve taşımacılık çözümlerine, uluslararası ekspres kara, hava ve deniz yolu taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine uzanan benzersiz bir lojistik hizmet portföyü sunar. Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 395 bin çalışanıyla DHL, müşterilerinin sınırları aşmasına, yeni pazarlara ulaşmasına, işlerini büyütmesine ve gönderilerini sevdiklerine ulaştırmasına yardımcı olur.

Teknoloji, yaşam bilimleri, sağlık, mühendislik, üretim & enerji, perakende ve otomotivin de aralarında bulunduğu pek çok büyümekte olan pazar ve sektöre özel çözümleriyle “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanan DHL, DHL Group’un bir parçasıdır. Grup, 2022 yılında 94 milyar euro gelir elde etmiştir. Gerek sürdürülebilir ticaret uygulamaları gerekse topluma ve çevreye karşı duyduğu sorumlulukla, dünyaya pozitif katkı sağlayan DHL Group, 2050 itibarıyla sıfır emisyon hedefine ulaşmayı amaçlamaktadır. DHL Express, DHL Group’un uluslararası ekspres hava taşımacılığı alanında faaliyet gösteren global lider firmasıdır.

DHL Express Türkiye Hakkında

1981 yılında kurulan DHL Express Türkiye, geniş müşteri kitlesiyle Türkiye’de hızlı hava taşımacılığı sektörünün lideri konumundadır. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından günde toplam 4 uçuş gerçekleştiren DHL Express, İstanbul’un iki yakasından uçak kaldıran “Ekspres Hava Taşımacılığı” firmasıdır. DHL Group bünyesinde yer alan DHL Express, yakın zamanda 135 milyon Euro yatırımla İstanbul Havalimanı’nda hayata geçirilen yeni Gateway binasında hizmet vermeye başlamıştır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.