Dolar 32,4207
Euro 34,8010
Altın 2.402,38
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

DEVA Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı Basınla Buluştu

DEVA Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı Basınla Buluştu
25 Şubat 2024 11:17 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2024 16:22
348

HABERMAX. Çekmeköy DEVA Partisi ilçe belediye başkanı adayı İbrahim Subaşı, bugün DEVA Partisi ilçe başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında Subaşı, projelerini anlattı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erzurumlu ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi

Aslen Erzurumlu olduğunu ve DEVA Partisi kurucular kurulu arasında yer aldığını belirten Subaşı, esas mesleğinin eğitimci olduğunu ve kendisine ait kurs merkezlerinin bulunduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Seçilirse Çözüm Odaklı Olacak

Belediye başkanı seçilmesi durumunda çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayan Subaşı, çok değişik işlerde çalıştığını ve Anadolu Üniversitesi mezunu olduğunu söyledi. Bilgi Üniversitesinde mastır yaptıktan sonra kendi işini kuran Subaşı, “İşimiz insan” dedi ve “Öğrencimiz insan, aileleri insan, gelirlerinin kaynağının insan odaklı olduğunu” vurguladı.

Çekmeköy’de Doğru Gitmeyen Şeyleri Düzeltmeye ve Gönül adamı olamaya geliyoruz. 

Çekmeköy’de doğru gitmeyen bir şeyler olduğunu ve bu yanlışları düzeltmeye geldiklerini ifade eden Subaşı, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın sahalarda halk tarafından sevilen bir isim olduğunu ve söylediklerinin vatandaş tarafından benimsenen bir lider olduğunu söyledi. Subaşı, “Biz de bu doğrultuda yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte bu güzel ilçemize hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi.Subaşı’nın Programında Neler Var?

Subaşı’nın seçim programında;

  • Eğitime ve öğrenciye yatırım
  • Ailelere ve dezavantajlı gruplara destek
  • Çekmeköy’ü daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için projeler
  • Şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı

yer alıyor.

Subaşı’nın açıklamaları ve projeleri basın mensupları tarafından ilgiyle karşılandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.