Dolar 32,5520
Euro 35,1686
Altın 2.461,56
BİST 10.523,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Deva Partili İstanbul Milletvekili Elif Esen, Sinan Ateş davasında Ayşe Ateş’in yanında oldu: “Bu dava mihenk taşı olacak”

Deva Partili İstanbul Milletvekili Elif Esen, Sinan Ateş davasında Ayşe Ateş’in yanında oldu: “Bu dava mihenk taşı olacak”
1 Temmuz 2024 17:42 | Son Güncellenme: 1 Temmuz 2024 17:43
147

HABERMAX. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen bugün başlayan Sinan Ateş cinayeti duruşmasında, DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin ve DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile birlikte yer aldı. 

https://x.com/i/status/1807762134723362854

Esen, Ayşe Ateş’in DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşmesi sırasında bulunmuş ve Ateş’in yalnız bir anne olarak gösterdiği cesarete destek olacağını belirtmişti. Esen, ilk davada Ayşe Ateş’i yalnız bırakmadı.

“Türkiye’deki adaleti takip ediyoruz!”

Esen, sosyal medyada paylaştığı videoda desteğini böyle açıkladı;

“Bugün Sincan Cezaevindeyiz, Sinan Ateş davasını takip ediyoruz. Aslında Türkiye’deki adaleti takip ediyoruz. Acılı bir eş… Ben bir kadın olarak Ayşe Ateş’in yanında olmayı bugün bir vazife olarak gördüm, ama asıl bu davanın Türkiye’deki adalet sistemi, yönetim sistemi üzerine de bir mihenk taşı etkisi var. Bu davanın üstü örtülü kalmaması; sanıkların, gerçek suçluların ortaya çıkarılması son derece önemli. Bu davayı Türkiye’de adalet tecelli edilene kadar, Sinan Ateş’in katilleri ortaya çıkarılana kadar takip edeceğiz.”

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.