Dolar 32,2702
Euro 35,0972
Altın 2.471,61
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

DENİZDE, HAVADA, KARADA KUTLAMA

DENİZDE, HAVADA, KARADA KUTLAMA
2 Eylül 2020 18:14 | Son Güncellenme: 2 Eylül 2020 18:18
694
AHA.Marmaris; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı denizde, havada, karada kutladı. Denizde tekneler, karada yürüyüş, havada da paraşütçülerin açtığı dev bayraklar bayram coşkusunu yaşattı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yılı Marmaris’te büyük bir coşkuyla kutlandı. Sabah düzenlenen resmi törenin ardından Marmaris Belediyesi tarafından akşam bir dizi etkinlik düzenlendi.
Marmaris Belediyesi tarafından büyük bir dalış teknesine 20 metrelik “30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun” ve İngilizce “30th August Victory Day” yazılı dev pankart asıldı.Saat 18.00’da İçmeler’den bayraklarla donatılmış diğer teknelerle birlikte marşlar eşliğinde hareket eden dalış teknesine Marmaris Su Sporları Kooperatifi’ne bağlı jet skiler de takip etti.

PARAŞÜTÇÜLER BAYRAK AÇTI

Jet skilerin teknenin etrafında dolaşarak yaptığı şov, karada izleyen vatandaşların büyük alkışını aldı. Ayrıca deniz paraşütçüleri de dev Türk bayraklarını havalandırdı.

Marşlarla, kornalarla, alkışlarla Marmaris’e gelen tekne 45 dakikalık yol boyunca coşkunun merkezi oldu. Karada bulunan vatandaşlar da kutlamalara el sallayarak eşlik etti.

BAŞKAN TEKNEYİ KARŞILADI

Bu sırada yol yapım çalışmasından dolayı kapalı olan Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı’ndan Atatürk heykeline kadar olan güzergahta aralarında Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı, İyi Parti İlçe Başkanı Ali Toksoy, belediye başkan yardımcılarının da bulundu vatandaş grubu ellerinde Türk Bayrakları ile yürüdü. Sahilde tekneyi karşılayan Belediye Başkanı Oktay ve vatandaşlar, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra dağıldı. Etkinlik esnasında sürekli sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması konusunda anonslar yapıldı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.