Dolar 32,3650
Euro 34,6947
Altın 2.390,09
BİST 10.171,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Erzincanlılar Mustafa Sarıgül’e Tepkili!

Erzincanlılar Mustafa Sarıgül’e Tepkili!
14 Şubat 2024 22:06
221

HABERMAX. Erzincan’da yaşanan heyelan sonrası bölgeye giden Mustafa Sarıgül’e Erzincanlılar tepki gösterdi. Sarıgül’ün olay yerinde yaptığı açıklamada “Toprak kayması” olarak nitelendirdiği alanın siyanür havuzuna yakın olması ve siyanür sızıntısı riski endişe yaratıyor.

@cekovera.xx

#ekonomikkriz #ekonomiuçuyor #ucuyoruz #cekovera

♬ orijinal ses – cekovera

Erzincanlılar Sarıgül’e Yalan Söylemekle Suçladı:

Bölge sakinleri Sarıgül’e “Yalan konuşuyorsun!”, “Sen iktidarı mı aklıyorsun?”, “Halkı yalan bilgilerle kandırıyorsun!” gibi tepkiler gösterdi. Vatandaşlar, Sarıgül’ün 8 aydır Erzincan milletvekili olmasına rağmen konuya ilişkin sessizliğini ve şimdi ortaya çıkarak halkı yanlış yönlendirmeye çalışmasını eleştirdi.

Siyanür Sızıntısı Riski Endişe Yaratıyor:

Heyelan bölgesinin siyanür havuzuna yakın olması ve siyanür sızıntısı riski endişe yaratıyor. Vatandaşlar, yetkililerden konuya ilişkin net bir açıklama ve acil çözüm talep ediyor.

Sarıgül’ün Açıklamasına Tepkiler:

Sarıgül’ün “Toprak kayması” olarak nitelendirdiği alana ilişkin sosyal medyada da tepkiler yükseliyor. Kullanıcılar, Sarıgül’ün gerçeği gizlemeye çalıştığını ve siyanür sızıntısı riskini görmezden geldiğini savunuyor.

Sonuç:

Erzincan’da yaşanan heyelan sonrası bölgeye giden Mustafa Sarıgül’e Erzincanlılar tepki gösterdi. Sarıgül’ün açıklamaları ve siyanür sızıntısı riski endişe yaratıyor. Yetkililerden konuya ilişkin net bir açıklama ve acil çözüm talep ediliyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.