Dolar 32,2040
Euro 35,0276
Altın 2.502,29
BİST 11.006,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Deniz Feneri Derneği’nden Ramazan’da Yardım Eli

Deniz Feneri Derneği’nden Ramazan’da Yardım Eli
9 Mart 2024 00:29 | Son Güncellenme: 9 Mart 2024 00:30
215

HABERMAX. İstanbul, 9 Mart 2024 – Deniz Feneri Derneği, 2024 Ramazan ayı için “Bağışlayın Bereketlensin” sloganıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için geniş çaplı bir yardım kampanyası başlattı. Hedef, Türkiye’de ve dünyada 3 kıta 25 ülkede 1 milyon kişiye yardım etmek.

Kampanya kapsamında iftar sofraları kurulacak, gıda ve giyim yardımları dağıtılacak, zekât ve fitreler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

25 Ülkede İftar Sofraları

Deniz Feneri Derneği, 25 ülkede iftar sofraları kurarak ihtiyaç sahiplerine sıcak bir iftar yemeği sunacak.

Gıda ve Giyim Yardımları

Afrika, Asya, Orta Doğu ve Balkanlar’da gıda kolisi dağıtımı yapılacak. Yurtiçi ve yurtdışında 10 binlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık kıyafetler hediye edilecek.

Zekât ve Fitre

Bağışçılardan emanet alınan zekât ve fitreler on binlerce kişiye ulaştırılacak.Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz:

“Ramazan ayı, paylaşmanın ve bereketin ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak ve yardım elini uzatmak hepimizin görevidir. Deniz Feneri Derneği olarak bu Ramazan’da da 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bağışçılarımızın desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.”

Nasıl Yardım Yapabilirsiniz?

  • SMS: FITRE yazıp 5407’ye SMS göndererek 130 TL bağış yapabilirsiniz.
  • Türkiye’nin Bağış Hattı: 5560’tan 1 SMS karşılığı 25 TL bağış yapabilirsiniz.
  • Banka Hesapları: Deniz Feneri’nin banka hesaplarından bağış yapabilirsiniz.
  • İnternet Sitesi: Deniz Feneri Derneği internet sitesi: https://www.denizfeneri.org.tr/ üzerinden online olarak bağış yapabilirsiniz.
  • Çağrı Merkezi: 0212 414 60 60 numaralı telefonu arayarak çağrı merkezinden bağış yapabilirsiniz.

Deniz Feneri Derneği, bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve yardım elini uzatmaya devam edecektir.

#DenizFeneriDernegi #Ramazan #Yardım #Bağış #Bereket

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.