Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

DEİK, TÜRK FİNTEK FİRMALARINI MONEY 20/20 FUARINDA GLOBALE TANITTI

DEİK, TÜRK FİNTEK FİRMALARINI MONEY 20/20 FUARINDA GLOBALE TANITTI
9 Haziran 2023 15:35
119

HABERMAX.DEİK/Dijital Teknolojiler İş Konseyi Finansal Teknolojiler (FinTek) Komitesi, dünyanın en büyük finansal teknolojiler organizasyonu olarak bilinen Money 20/20 Fuarında, DEİK Pavilyonu kurdu. 6-8 Haziran 2023 tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenen ve dünyanın en büyük finansal teknolojiler organizasyonu olarak bilinen Money20/20 Fuarı’ndaki DEİK Pavilyonunda; Colendi, Figopara, Kolaybi, Secure Future, Innovance, OBSS, TRA Tech ve Fimple Türkiye’nin önde gelen FinTek firmaları yerini aldı. Fuarda ayrıca United Payment, Papara, Veripark, Paycell ve Dgpays da stand kurarak ülkemizi temsil etti. 

Türk FinTek firmaları, dünyadaki FinTek gelişmelerinin yakından takip edildiği fuara rekor seviyede katıldı. DEİK/Dijital Teknolojiler İş Konseyi Finansal Teknolojiler (FinTek) Komitesi’nin DEİK Pavilyonu ile Türk firmalarının bilgi paylaşımında bulunması, ürünlerini ve sistemlerini pazarlamak için ikili görüşmeler yapması, pek çok ülkeye göre çok daha gelişmiş FinTek sektörümüzün tanıtılması ve FinTek alanında ihracatın artırılması hedeflendi.

İlker Sözdinler: “Türk FinTek’leri globale tanıtmak adına çok önemli bir hamle”

8 binden fazla katılımcıya ve yüzlerce firmaya ev sahipliği yapan fuarın bir rekora imza attığını aktaran DEİK/Dijital Teknolojiler İş Konseyi FinTek Komite Başkanı İlker Sözdinler Money 20/20 ile ilgili değerlendirmede bulundu: “Türk FinTek şirketlerimizle katıldığımız Money20/20 Fuarı’nda adeta Türkler olarak damga vurduk. Sekiz binden fazla katılımcının bulunduğu fuarda yüzlerce firmaya kendimizi tanıtma fırsatı bularak, çok iyi bağlantılar elde ettik. Burada olmamızın ülkemizdeki FinTek’leri globale tanıtmak adına çok önemli bir hamle olduğunu düşünüyorum.  Ülkemizdeki FinTek’leri, global arenada tanıtmak ve büyük iş ortaklıklarına imza atmak için çok önemli.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.