Dolar 32,3400
Euro 34,8369
Altın 2.400,92
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

DeFacto ‘Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka’ seçildi

DeFacto ‘Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka’ seçildi
10 Ekim 2023 15:24
100

HABERMAX.Türkiye’nin global moda markası DeFacto, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak gerçekleştirilen araştırmada tüketiciler tarafından ‘Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka’ seçildi.


Marketing Türkiye ve Aksoy Araştırma iş birliğiyle Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak gerçekleştirilen ‘Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Markalar’ araştırmasının sonuçları iş dünyasının katılımı ile düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda açıklandı. Tüketicilerin oylamaları ile yapılan araştırmada DeFacto, ‘Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka’ seçildi.

Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda konuşan DeFacto CEO’su İhsan Ateş, “Biz 15 bin kişilik DeFacto ailesi olarak Atamızın ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Atamızın açtığı yolda, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında tam 100 ülkede bayrağımızı dalgalandırmanın gururunu yaşıyoruz. Markamızı 180 ülkede yer alan bir dünya markası yaparak, tarihsel sorumluluğumuza katkımızı artırmak için gayret ve azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İhsan Ateş ayrıca Marketing Türkiye ve Aksoy Araştırma ekiplerinin yanı sıra DeFacto’yu ‘Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka’ olarak seçen tüketicilere de teşekkür etti.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden seçilen 26 ilde, bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada tüketiciler; insana yatırım, yenilikçilik, ilericilik, özgünlük, kurumsallık, fırsat eşitliği ve dayanışma gibi kavramlarla tanımladıkları markaları ‘Cumhuriyetin Değerlerini Taşıyan Markalar’ olarak belirledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.