Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Cumhuriyet Halk Partisi Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Yeniden Aday Adayı Olarak Kamuoyuna Duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Yeniden Aday Adayı Olarak Kamuoyuna Duyurdu
10 Ağustos 2023 09:55
226

HABERMAX.Zile, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, gerçekleştirdiği özel bir basın toplantısıyla yeniden aday adayı olduğunu resmen kamuoyuna duyurdu. Değerli parti üyeleri, saygıdeğer yol arkadaşları ve sevgili Zileli hemşehrilerine hitaben yaptığı duygusal açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “iki büyük eserimden biri” olarak nitelendirdiği, Türkiye’nin kurtuluşunun ve kuruluşunun partisi olan CHP’nin Zile İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Ali Rıza Bozdemir, yıllardır CHP çatısı altında, partisinin ilkelerine olan bağlılığı ve Zile halkına olan sevgisiyle tanınmış bir isim olarak öne çıkıyor. Açıklamasında tarihi ve ideolojik referanslara vurgu yaparak, CHP’nin Türkiye’nin onurlu geçmişini temsil ettiğini ve aydınlık bir geleceğe yönelik umutları beslediğini ifade etti.

Bozdemir, duygusal bir anlam yüklediği açıklamasında, çocuk yaşlarda CHP’ye katılıp bu onurlu kimliği taşımaktan ötürü yaşamının sonuna kadar gurur duyacağını belirtti. Aday adaylığını açıklarken samimiyetle partisinin değerlerine olan inancını paylaştı ve Zile halkına olan sorumluluğunu ön plana çıkardı.Aday adaylığının detaylarına dair önemli bir bilgi, Ali Rıza Bozdemir tarafından yapılan açıklamada yer aldı. 12 Ağustos Cumartesi günü Zile Saray Sineması’nda düzenlenecek olan kongreye tüm vatandaşları katılmaya davet etti. Kongre, Zile İlçe Başkanlığı için önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor ve bölge siyasi arenasının yakından takip ettiği bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Ali Rıza Bozdemir’in aday adaylığı açıklaması, Zile’deki siyasi çevre ve CHP tabanı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bozdemir, CHP Zile İlçe Başkanlığı için yapılan kongrenin sonuçlarına etki edebilecek önemli bir isim olarak değerlendiriliyor.

Kamuoyunun ve partililerin merakla beklediği bu süreçte, Ali Rıza Bozdemir’in liderliğindeki yeni dönemin neler getireceği ve hangi hedefleri taşıdığı, kongrenin ardından daha net bir şekilde belirginlik kazanacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.